Kos

Lehet, hogy egy izgalmas estét tervezel a barátaiddal vagy az aktuális szerelmeddel, de azt önön kívül álló erők miatt el kell halasztanod. Ez csalódást és frusztrációt okozhat, Kos, de nem sokat tehetsz ellene. Csak tedd át, és tervezz valami mást ma estére. A legjobb megoldás lehet, ha eltereled a figyelmedet. Nézz meg egy filmet vagy színdarabot egyedül.

Bika

A környéken történt felzaklató események a családtagokat is felzaklathatják. Ez lehet valami nagyobb dolog, mint például az utcákat felszaggató építkezési munkálatok, vagy valami olyan apróság, mint egy rossz időjárás. Nem számít, Bika, ez egy időre megnehezíti az életeteket, de el kell viselnetek. Addig is próbálj meg mindenkit felvidítani egy rögtönzött bulival. Ez mindig beválik!

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

Ma egy vagy több ismerősödről, esetleg a munkahelyi helyzetedről hallhatsz egy meglehetősen elkeserítő pletykát. Ne lepődj meg, ha többen telefonálnak vagy e-maileznek, hogy felvilágosítást adjanak erről. Azonban, Ikrek, ez az információ nem biztos, hogy megbízható. Lehet, hogy célozgatáson vagy akár egyenesen hazugságon alapulnak. Próbálj meg utánajárni a tényeknek, mielőtt megőrülnél miatta.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X