Pénteki horoszkóp, Augusztus 11., Pozitív változtatásokat hajtunk végre!

Kos

Embertársaiddal szembeni nagyfokú kötelességtudat valószínűsíti a tetteidet, Kos. Gondolj úgy magadra, mint a fiatalok számára fontos példaképre. Lehet, hogy felnéznek rád anélkül, hogy tudnád. Győződj meg róla, hogy egyenesen és büszkén állsz ki, akár alantasnak tartod a munkádat, akár nem. Az általad mutatott példa valószínűleg olyan elérzékenyítő hatással lesz, amely végül sokakat megérint.

Bika

A mai napnak van egy negatív intenzitása, ami csak rosszabb lesz, ha továbbra is ilyen makacskodva állsz hozzá minden felmerülő kérdéshez, Bika. A mai nap nagy része arra fog összpontosítani, hogy az emberek hogyan tudnak kitörni a megszokott kerékvágásukból, és teljesen más szemszögből látni a dolgokat. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy megmaradj a megszokott utadon, csak ellenállásba fogsz ütközni.

Ikrek

Akár akarsz részt venni benne, akár nem, mindenképpen kulcsszerepet játszol majd az akciókban, Ikrek. Időnként úgy fogod érezni, hogy te vagy a kulcsszereplő, akinek a tettei eldöntik a játék sorsát. Most be kell hunynod a szemed, mély levegőt kell venned, és meg kell találnod a szívedből jövő választ. Ne másoktól várj támogatást, mert nekik is meglesz a saját napirendjük és elképzelésük arról, hogy mit kellene tenned. Csak te tudod, mi a legjobb.

Rák

A tervezés és a számolgatás ideje lejárt, Rák. Elérkezett az agresszív cselekvés ideje. Ha nincs kész a páncélod, az nagy kár. Akkor is a csatatérre taszítanak a többi csapattal együtt, ha alsóneműben vagy. Minél inkább próbálod halogatni az elkerülhetetlent, annál nehezebb lesz. Szorítsd össze a fogad, és teljes sebességgel rohanj előre, bármilyen védőfelszereléssel, amid van.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Nagy erők gyűlnek most össze, hogy merész kijelentést és fontos ígéretet tegyenek, Oroszlán. Az ilyen megmozdulások generációkat egyesítenek, és forradalomban egyesítik az embereket. Tedd félre a kicsinyes kérdéseket, és gondolkodj globálisan. Tájékozódj arról, hogy mi történik a világban, és lépj fel agresszívabban, hogy harcolj azért, amiben hiszel. Intelligens egyének kis csoportja óriási hatást tud gyakorolni.

Szűz

Égető nyugtalanság van benned, ami azért aktivizálódik, mert nem érzed úgy, hogy beteljesítenéd az életed rendeltetését, Szűz. Hirtelen rájöhetsz, hogy sokkal nagyobb célod van ebben az életben, mint amit most csinálsz. Vizsgáld meg ezt a gondolatot, és nézd meg, hogyan tudsz elmozdulni e mélyről jövő vágy felé. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy nagy, hosszú távú terveket valósíts meg.

Mérleg

Erős erőhullám érkezik feléd, ezért légy óvatos, hogyan kezeled, Mérleg. Különösen hajlamos vagy a sérülésekre és a robbanásszerű balesetekre. Próbálj meg nem elhamarkodott lépéseket tenni vezetés közben, és légy óvatos az olyan dolgok kezelésében, mint a gázszivattyúk vagy a propántartályok. Megfelelően használva a mai bolygóenergia segíthet abban, hogy szinte bármilyen előtted álló akadályt leküzdj. Az, hogy hogyan kezeled az energiát, csak rajtad múlik.

Skorpió

Az energiád valószínűleg szélsőséges kitörésekben fog működni, Skorpió. Az egyik percben letargikus lehetsz, a másikban pedig készen állsz egy maratoni futásra. Foglalkozz olyan tevékenységekkel, amelyek táplálják ingadozó hangulatodat. Nem kell kitalálnod, miért érzed magad így. A lényeg, hogy felismerd ezeket az érzéseket, és ennek megfelelően cselekedj. Tervezd meg, hogyan akarod felhasználni az energiádat, amikor az megjön. A rosszul irányított cselekvés károsnak bizonyulhat.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Érdemes felvenned a páncélodat, amint felébredsz, Nyilas. Odakint mindent elsöprő harc dúl, és úgy tűnhet, hogy mindenki téged szemelt ki fő célpontnak. Vigyázz, nehogy még jobban elfajuljon egy ügy, ha védekezésbe kezdesz anélkül, hogy előbb megértenéd a dolog teljes terjedelmét. Lehet, hogy minden csak egy apró félreértés miatt fajul el.

Bak

A filozófiáról, vallásról és oktatásról szóló viták valószínűleg totális háborúvá fajulnak. Nyugodtan mondd el a magadét, Bak. Ez az az időszak, amikor kulcsfontosságú, hogy kiállj azért, amiben hiszel, különben a leghangosabbak is érvényesülni fognak. Ha éppen tüntetés zajlik, csatlakozz hozzá. Ha van egy cikk az újságban, amellyel nem értesz egyet, írj levelet a szerkesztőnek. Mondd ki a véleményed.

Vízöntő

Hatalmas mennyiségű fizikai energia gyűlik benned, Vízöntő. Vigyázz, hogy ez a hihetetlen erő ne egy heves vita formájában törjön ki valakivel szemben, aki igazán fontos neked. Talán hirtelen úgy érzed, mintha minden összedőlne, és kétségbeesetten szükséged van valamilyen menekülési lehetőségre. Menj el egy jó hosszú futásra. Találj módot arra, hogy levezesd ezt a feszültséget.

Halak

Éppen vitorlázol, amikor hirtelen egy nagy rámpát látsz magad előtt, Halak. Választhatsz: elkerülöd a rámpát, maradsz a földön, ahol tudod, hogy biztonságos, és megelégszel a korlátozott világképpel, vagy pedig nekimész a rámpának, és átrepülsz a fák fölött és azon túl. Ki tudja, hol érsz földet? Hihetetlen kaland vár rád, ha megteszed az ugrást az ismeretlenbe.

X