Kos

Az energiád az otthonod szépítésre fordulhat, Kos. Talán úgy döntöttél, hogy újrafested, vagy teljesen új irányt veszel a dekorációs ízlésedben. A külföldi országok poszterei vagy más szuvenírek is különösen vonzóak lehetnek most. Számíts arra, hogy valaki beugrik hozzád, és érdekes híreket hoz, amelyek ezerrel felpörgethetik az agyadat.

Bika

Számos szeretetteljes közlemény érkezhet hozzád távoli államokban vagy egzotikus országokban élő emberektől. Most különösen gyengédnek érzed magad, Bika, különösen a hozzád legközelebb állókkal kapcsolatban. Nem biztos, hogy rossz ötlet lenne telefonálni és beszélgetni azokkal, akiket talán már rég nem láttál. Örülni fognak, ha hallanak felőled!

Ikrek

Egy kis pénzösszeg érkezhet ma az utadba, Ikrek. Ez lehet ajándék, osztalék vagy bónusz. Lehet, hogy inkább magadnak és másoknak szánt ajándékokra akarod elherdálni, mintsem gyakorlatiasabb célokra fordítani, ami teljesen rendben van! A könyvek különösen vonzóak lehetnek, különösen azok, amelyek új spirituális vagy metafizikai eszmékről szólnak. Szánj egy kis időt olvasásra.

Rák

Ma remekül érezheted magad és jól nézhetsz ki, Rák. Bájod és szociális készségeid magas szinten vannak, vidámságod és társalgási tehetséged pedig szívesen látott vendéggé tesz téged bármilyen társasági eseményen. És sok ilyen eseményre meghívást kaphatsz – talán túl sokra is! Élvezd a társaságiasság és a barátság e különleges időszakát.

Oroszlán

Pszichikai képességeid és képzelőerőd igen magas szinten működnek, Oroszlán. Mélységes, spirituális szeretettel állsz szemben másokkal. Ők ezt viszonozni fogják! Érdemes leírnod a gondolataidat, vagy lefesteni bármit, ami eszedbe jut, még akkor is, ha nem érzed, hogy tehetséges vagy. Sokkal fontosabb, hogy számodra rögzítsd, mint hogy lejegyezd a dolgokat az utókor számára.

Szűz

Néhány barátod, aki egy általad csodált csoporthoz kötődik, talán elvisz téged valamilyen gyűlésre, Szűz. Ez nagyon szórakoztató lehet számodra. Új barátokra tehetsz szert. Természetes hajlamod van a humanitárius ügyek iránt, és ezek ma néhány élénk beszélgetés középpontjába kerülhetnek. Szívd magadba az összes információt, és fontold meg később. Most éppen túlterhelt az elméd!

Mérleg

Természetedből adódóan kedves, együttérző ember vagy, Mérleg. Ma az érzelmeid valószínűleg nemcsak a hozzád közel állókra, hanem a világ egész lakosságára is összpontosulnak. A milliárdokkal való összetartozás érzése, akikkel még sosem találkoztál, most eláraszthat téged. Érdemes lenne leírnod a benyomásaidat, hogy később hivatkozhass rájuk. Máskülönben lehet, hogy elfelejtenéd az egészet.

Skorpió

A mai bolygószempontok hatására, Skorpió, valószínűleg a szerelem rohamát fogod érezni. Ez magában foglalja a család, a barátok, a partner és minden életforma iránti szeretetet. A szeretet általi spirituális fejlődés valósága mindenütt ott van körülötted. Művészi érzékenységed nagyon magas fokon áll, ezért talán írni, rajzolni vagy festeni szeretnél valamit, ami megragadja gondolataidat és érzéseidet.

Nyilas

Különösen szerelmesnek és szenvedélyesnek érzed magad, Nyilas, és valószínűleg szeretnél egy romantikus találkozást folytatni életed különleges személyével. A pénzügyek kedvezően alakulnak, mivel a pénzkezeléssel kapcsolatos megérzéseid eddig is jól működtek, és valószínűleg ezután is így lesz. Pszichikai és intuitív képességeid tágra nyíltak és fogékonyak. Ne lepődj meg azon, amit ma észlelsz, akár idegenektől is.

Bak

A mai nap remek alkalom a romantikus kapcsolatok kialakítására vagy megerősítésére, Bak. Ha nem is vagy benne, jó eséllyel találkozol valakivel. Ha igen, számíts arra, hogy kapcsolatodban új lelki kötelék alakul ki. Új barátságok, különösen olyan emberekkel, akik osztoznak az érdeklődési körödben, a láthatáron vannak. Az elkövetkező évek olyan időszak lesznek, amikor mindenkinek össze kell fognia. Ma előnyt kaptok.

Vízöntő

Ez a nap ideális arra, hogy kreatív vállalkozásba kezdj, Vízöntő. Sok ötleted és kreatív késztetésed van. Ma itt az ideje, hogy válassz egyet, és megtedd az első lépést az elképzelésed megvalósítása felé. Azt fogod tapasztalni, hogy a forma változni fog. Ez nem ok arra, hogy elkeseredj. Ez minden műalkotás normális fejlődésének része. A kulcs itt az, hogy elkezdjük.

Halak

Természetes szeretetteljes természeted ma lendületet kap, Halak. Különösen vonzónak tűnhetsz, ezért ne lepődj meg, ha idegenek csodálkozó pillantásokat vetnek rád. A romantikus regények és filmek most vonzónak tűnhetnek, de téged jobban érdekel a valóság. Ha teheted, próbálj meg kettesben lenni életed különleges személyével. Nem fogod

X