Pénteki horoszkóp, December 2., Ma valami kivirágzik benned

Kos

Dobd el azokat a következtetéseket, amelyekre a munkáddal kapcsolatban jelenleg jutottál. Akár tetszik, akár nem, az élet úgyis dobni fog neked egy csavart labdát. Normális esetben nem is gondolnál azokra a fajta ajánlatokra, amelyeket az emberek most tesznek neked. Az ötletek őrültségnek tűnhetnek, és nem illenek össze azzal, aki vagy. Lehet, hogy őrültségek, igen, de nem kizártak!

Bika

Úgy tűnik, hogy megint haladsz előre. Most, hogy a jövőt tervezed, beiratkozhatnál egy oktatási programra vagy elutazhatnál. Ne hagyd magad annyira elkápráztatni a mai fényes kilátásoktól, hogy elfelejtsd az aktuális dolgokat. Fogadd el ezt a napot annak, ami – egy rövid szünetnek a káosz közepette. Holnap felfrissülve térhetsz vissza a munkádhoz.

Ikrek

Várakozással tekinthetsz egy derűs nap elé. Micsoda megkönnyebbülés lesz az elmúlt napok feszültsége után. Ez lenne a megfelelő alkalom arra, hogy egy közeli barátodnak bizalmaskodj. Ez segíteni fog enyhíteni a benned lévő nyomást. Vigyázz, hogy ne lazíts túlságosan. Ha mégis megteszed, lehet, hogy nem fogsz tudni felkelni az ágyból!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X