Kos

Az aktivitás körülötted megélénkül, és a te energiádat is hozzá kell adnod a csoporthoz. Ne érezd úgy, hogy drága kellékeket kell beszerezned ahhoz, hogy a tömeghez tartozz. Amire szükséged van ahhoz, hogy összekapcsolódj a csoporttal, az semmi olyan, amit egy boltban megvehetsz. Ez a szívedből jön. Vegyél részt intellektuális beszélgetésekben. Ezek kifizetődőek lesznek.

Bika

Ne kötődj ma túlságosan érzelmileg a munkádhoz. Nagyobb sikered lesz, ha elhatárolódsz attól, amit el akarsz érni. Ha semlegesebb szemszögből nézed a dolgokat, sokkal hatékonyabban fogod tudni elvégezni a feladatokat. Hatalmad van, és ezt használd is ki. A kulcs az, hogy ne az uralkodjon rajtad.

Ikrek

Az igazság kiderítése egy helyzetben kulcsfontosságú számodra. Ma talán magasabb szintre és magasztosabb nézőpontba akarod emelni a dolgokat. Ez addig nem történhet meg, amíg minden tény nem tisztázott. Emlékezz az ígéreteidre, és tartsd magabiztosan magad hozzájuk. Erőteljes érzelmeid tüzes energiával töltődnek fel. Ne égess meg vele másokat!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X