Kos

Lehet, hogy ma egy kicsit összezavarodsz. Mások cselekedetei ellentmondásos érzelmek örvényébe sodorhatnak. Érzékeny lehetsz a céljaidat illetően. A fegyelem a mai nap egyik legfontosabb szempontja. Maradj hű a számodra legfontosabb elvekhez, és nem fogsz rosszul járni. A barátok várnak, hogy segítsenek neked abban, ami zavar téged. Ne habozz segítséget kérni.

Bika

A kommunikáció ma kulcsfontosságú. Szándékaidat rögtön közöld, hogy elkerüld a felesleges zűrzavart. Minél jobban tudod most rendezni a dolgokat, annál jobban jársz majd a későbbiekben. Te vagy a kirakós hiányzó darabja, ezért lépj a pódiumra, hogy betöltsd nagyon fontos szerepedet. Az általad képviselt híd egy kritikus hiányt tölt ki, amely másoknak nagy segítségére lesz.

Ikrek

Konstruktív feladatokba irányítsd energiádat. Keresd meg, hol tudsz fontos kapcsolatokat teremteni. A hasznos javaslatok és a manipuláció között vékony a határ. Próbáld meg elkerülni az utóbbit. Valami visszatart téged. Ez a korlátozás valószínűleg a legjobb. Kiéghetsz, ha állandóan minden cselekedetedben a végletekbe mész. Bízz az energiádban, és kövesd az ösztöneidet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X