Kos

Bárcsak több nap is ilyen egyszerű lenne. Az aspektusokból származó energia felélénkít, és lehetővé teszi, hogy sok mindent elvégezzünk. Ha van valami, amit eddig haboztál megtenni, ragadd meg a nap által nyújtott önbizalomtöbbletet, és vágj bele. Sikerülni fog minden, amibe belevágsz. Ne akadj fenn azon, hogy más munkáját végzed el, mert bőségesen van energiád.

Bika

A mai nap energialökettel indul számodra. Ragadd meg a lehetőséget, hogy a legtöbbet hozd ki belőle, és intézd el azokat a nagyobb projekteket és házimunkákat. Nem minden nap érzed magad ilyen jól. Ha rögtön munkához látsz, utána bőven lesz időd valami kikapcsolódásra. Ha szeretsz sportolni, az extra energia egészen előnyös lesz számodra.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek

Ma a kozmikus feltételek kiválóak a fizikai és mentális energiacsúcsok eléréséhez. Képes leszel szinte bármit bevállalni. Az önbizalmad szintjének további növekedésével most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a legnagyobb céljaid felé. Ahelyett, hogy az elutasítás miatt aggódnál, gondolj arra, hogy: kockázat nélkül nincs nyereség. Még ha nem is vagy nagy kockázatvállaló, a ma vállaltak meg fogják érni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X