Kos

Egy női látogató, akinek esetleg gondjai vannak, tanácsot és együttérzést kérhet az ajtódon, Kos. Lehet, hogy más híre is van, ami sokként érhet téged. Egy munkahelyi válság miatt lehet, hogy ma neked vagy a párodnak az idő nagy részét távol kell töltened otthonról és a családodtól. Ez frusztráló lehet, különösen, ha le kell mondanod a terveidet. Tarts ki!

Bika

Bármilyen jellegű feladat ma valószínűleg mind Herkulesi nehézségűnek fog tűnni, Bika. A túlhajszoltság és az idegi megterhelés miatt ma kissé fáradtnak érezheted magad, és jó ötlet lehet, ha egy kis időt egyedül töltesz, hogy kipihend magad. Ha ez nem megy, legalább próbáld meg lazítani a dolgokat. Néhány váratlan változás a közösségedben a megindíthatja szomszédaid nyelvét. Mindenképpen nézz utána a tényeknek, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonnál le.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek

Pénzügyek nyomaszthatják egy közeli barátod vagy szerelmed fejét, és a tanácsodat kérhetik. Valamilyen kreatív projekt nagyobb pénz-, idő- vagy egyéb ráfordítást igényelhet, mint eredetileg gondoltad, és ez elgondolkodtathat, hogy képes leszel-e folytatni. Lehet, hogy egy kicsit le kell vágnod a sarkokon, Ikrek, de a terveknek megfelelően be kell tudnod fejezni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X