Kos

Egy partner vagy kolléga most változásokon mehet keresztül, ami miatt elgondolkodhatsz azon, hogy van-e jövőd ezzel a személlyel. Úgy tűnhet, hogy előre haladsz, míg ez a személy lemarad. Ez csak egy átmeneti állapot lehet, Kos, ezért vigyázz, hogy most ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Ajánld fel a segítségedet, és tedd meg, amit tudsz, aztán hagyd, hogy az illető megoldja a dolgokat. Ez néhány napon belül elmúlhat.

Bika

Ebben az időszakban olyan térben lehetsz, ahol hajlamos vagy kételkedni olyan elképzelésekben és hozzáállásokban, amelyeket egész életedben elfogadtál. Bika, te általában inkább a szolgáltatásokra vagy hajlamos, és ma talán szeretnél segíteni valakinek, aki közel áll hozzád. Ennek a személynek azonban mélyen eltemetett problémái lehetnek, amelyekkel csak ő maga tud foglalkozni, és ezért hálátlanság látszatát keltheti. Nyugodt lehetsz, hogy ez nem így van.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Álmok és látomások adhatnak okot arra, hogy ma különösen művészi és kreatív legyél, Ikrek. Egész nap új művészeti projektek ötletei pattoghatnak ki-be a fejedből, és pánikba eshetsz, mert kételkedsz abban, hogy valaha is lesz időd arra, hogy bármelyik ötletedet megvalósítsd. Ilyenkor csak azt írhatod le, ami a fejedbe pattan, a saját preferenciád szerinti sorrendben. Aztán dolgozz mindegyikükkel sorban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X