Pénteki horoszkóp, Január 28., Minden a hasznunkra válik!

Kos

Egy partner vagy kolléga most változásokon mehet keresztül, ami miatt elgondolkodhatsz azon, hogy van-e jövőd ezzel a személlyel. Úgy tűnhet, hogy előre haladsz, míg ez a személy lemarad. Ez csak egy átmeneti állapot lehet, Kos, ezért vigyázz, hogy most ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Ajánld fel a segítségedet, és tedd meg, amit tudsz, aztán hagyd, hogy az illető megoldja a dolgokat. Ez néhány napon belül elmúlhat.

Bika

Ebben az időszakban olyan térben lehetsz, ahol hajlamos vagy kételkedni olyan elképzelésekben és hozzáállásokban, amelyeket egész életedben elfogadtál. Bika, te általában inkább a szolgáltatásokra vagy hajlamos, és ma talán szeretnél segíteni valakinek, aki közel áll hozzád. Ennek a személynek azonban mélyen eltemetett problémái lehetnek, amelyekkel csak ő maga tud foglalkozni, és ezért hálátlanság látszatát keltheti. Nyugodt lehetsz, hogy ez nem így van.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Ikrek

Álmok és látomások adhatnak okot arra, hogy ma különösen művészi és kreatív legyél, Ikrek. Egész nap új művészeti projektek ötletei pattoghatnak ki-be a fejedből, és pánikba eshetsz, mert kételkedsz abban, hogy valaha is lesz időd arra, hogy bármelyik ötletedet megvalósítsd. Ilyenkor csak azt írhatod le, ami a fejedbe pattan, a saját preferenciád szerinti sorrendben. Aztán dolgozz mindegyikükkel sorban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek