Pénteki Horoszkóp, Július 28., A világ másik oldalát fogod látni pénteken

Kos

Kedves Kosok, néhányan motivált hangulatban lehettek. Az inspiráció a mai nap kulcsszava. Magabiztos természeted arra motiválhat, hogy továbblépj olyan álmaiddal, amelyeket mások lehetetlennek tartanak, és azon dolgozhatsz, hogy valóra váltsd őket. Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa a kedvedet. Gondosan mérlegelj minden eshetőséget, és légy gyakorlatias a céljaid elérése érdekében. Az asztrológusok azt javasolják, hogy minden fontos dolgot délután 5 és 6 óra között kell befejezni a legjobb eredmények érdekében. A szürke világos árnyalatának viselése szerencsét és örömet hoz.

Bika

A szerelem a levegőben van, és minden más érzést felül fog múlni, kedves Bika. Úgy fogod érezni, hogy a világ tetején vagy. Bár jó alkalom a romantikus tevékenységekre, a túlzott kényeztetést kerülni kell. Általában boldognak és elégedettnek érzed magad ma, a napod tele lesz nagyszerű eredményekkel. Kemény munkád, türelmed és kitartásod végre kifizetődik. Eljött az ünneplés ideje számodra. Mire vársz még? Hívd össze a barátaidat, és bulizzatok! Viselj valami narancssárga színűt, hogy ma is szerencsés maradj, és a jó eredmények érdekében a fontos munkákat délután 4 és 6 óra közé időzítsd.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 22-én

Ikrek

Ma kissé türelmetlennek érezheted magad, bár legyél nagylelkű másokkal, és ne hagyd, hogy a hangulatod befolyásoljon. A kedvesség, az együttérzés, az empátia mindig is az erősséged volt, kedves Ikrek. Nem árt, ha ennek az oldaladnak kifejezést adsz, az emberek nem annyira versengőek, hogy ne értékelnének egy kedves gesztust, javasolják az asztrológusok. Folytasd a jó munkát, és légy figyelmesebb a hozzád közel állókkal szemben. A sárga szín viselése segít ma sok szerencsét bevonzani, és a 12:30 és 14:00 közötti pillanat rendkívül kedvező.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X