Kos

Embertársaiddal szembeni nagyfokú kötelességtudat valószínűsíti a tetteidet, Kos. Gondolj úgy magadra, mint a fiatalok számára fontos példaképre. Lehet, hogy felnéznek rád anélkül, hogy tudnád. Győződj meg róla, hogy egyenesen és büszkén állsz ki, akár alantasnak tartod a munkádat, akár nem. Az általad mutatott példa valószínűleg olyan elérzékenyítő hatással lesz, amely végül sokakat megérint.

Bika

A mai napnak van egy negatív intenzitása, ami csak rosszabb lesz, ha továbbra is ilyen makacskodva állsz hozzá minden felmerülő kérdéshez, Bika. A mai nap nagy része arra fog összpontosítani, hogy az emberek hogyan tudnak kitörni a megszokott kerékvágásukból, és teljesen más szemszögből látni a dolgokat. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy megmaradj a megszokott utadon, csak ellenállásba fogsz ütközni.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Ikrek

Akár akarsz részt venni benne, akár nem, mindenképpen kulcsszerepet játszol majd az akciókban, Ikrek. Időnként úgy fogod érezni, hogy te vagy a kulcsszereplő, akinek a tettei eldöntik a játék sorsát. Most be kell hunynod a szemed, mély levegőt kell venned, és meg kell találnod a szívedből jövő választ. Ne másoktól várj támogatást, mert nekik is meglesz a saját napirendjük és elképzelésük arról, hogy mit kellene tenned. Csak te tudod, mi a legjobb.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X