Kos

Egy gyermekes házaspár látogathat meg ma. Egyikük vagy mindkettőjük üzleti kapcsolatban állhat veled. Bármilyen kapcsolatról is legyen szó, Kos, sok érdekes beszélgetésre kerülhet sor, és ígéretes tervek születhetnek a jövőre nézve. Vigyázz azonban, hogy ne maradj fenn túl sokáig. Az agyad ezerrel járhat, és szükséged lesz a kikapcsolódásra, hogy aludni tudj!

Bika

Olyan utazás jöhet szóba számodra, ami esetleg üzleti vonatkozású, Bika. Egy barátod vagy kollégád elkísérhet. Számíts a váratlanra, ami a karrieredet illeti. A szokatlan fejlemények új ajtókat nyithatnak meg, így más célokat követhetsz. Lehet, hogy valamilyen tanfolyamot szeretnél elvégezni a szórakozás vagy az előrelépés érdekében. Az elméd különösen éles, így valószínűleg meg fogod tartani, bármit is tanulsz most.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

Új üzleti lehetőség adódhat az utadba, Ikrek. Valószínűleg nem akarsz tartósan elköteleződni, de lehet, hogy átmenetileg, pusztán a pénz miatt elvállalod. Talán szeretnél néhány változtatást eszközölni az otthonodban, például új bútorokat vagy festést. Bármi is kerüljön az utadba, valószínűleg sok energiát fektetsz bele, és mindent el is fogsz végezni. Vágj bele!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X