Kos

Sötét, nyomasztó álmok gyötörhetik ma éjjel az álmodat, Kos, valószínűleg olyan buta álmokkal váltakozva, amelyek hangosan nevetésre késztetnek. Reggel teljesen összezavarodhatsz ezektől a képektől, és hajlamos lehetsz elutasítani őket. Ne tedd ezt! Az álmaid megpróbálnak valamit elmondani neked magadról. Voltak érzelmi hullámvölgyeid mostanában? Felváltva nevettél és sírtál valamin? Gondolkodj el ezen!

Bika

Meghívtak egy buliba, ami ma lenne? Ha azt hiszed, Bika, hogy nem, akkor jobb, ha újra megnézed a naptáradat. Minden jel arra utal, hogy most sok fontos dologról megfeledkezhetsz, és az egyik ilyen lehet egy társasági esemény, esetleg üzleti vonatkozású. Lehet, hogy ez nem a legjobb napjaid közé tartozik. Általában olyan a memóriád, mint egy elefánté. Csak egyelőre tartsd kéznél a naptáradat!

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Március 31., A szerencse ott jelenik meg, ahol a legnagyobb szükségünk van rá!

Ikrek

A túl sok szellemi vagy fizikai edzés miatt ma kissé kiégettnek érezheted magad, Ikrek. A szokásosnál lényegesen lassabban haladhatsz, és a környezetedben élők meglepődhetnek, hogy az általában nagyon energikusan mozgó ember helyett úgy tűnik, mintha csigaként mozognál. Tölts minél több időt pihenéssel, mert szükséged lesz arra, hogy visszanyerd az állóképességedet. Ha dolgoznod kell, koncentrálj a rutinfeladatokra, amelyek nagyon kevés tudatos erőfeszítést igényelnek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X