Kos

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit.
Sokkal jobban mutatna az otthona, ha kicsit feldobná egy-két új berendezési tárggyal. Menjen el vásárolni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Bika

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is.
Úgy fog tűnni, hogy a családja titkol valamit ön előtt. Ne félje megkérdezni, hogy miről van szó.
Nyilván nem szeretné az egész napját a munkahelyén tölteni, de ezúttal fel kell áldoznia a szabadideje egy részét, mert csak így kerülheti el a jövőbeli problémákat.
Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje.

Ikrek

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.
Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.
Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú “projekt” elkezdéséhez.
A tartós rossz hangulat utalhat arra is, hogy ön teljesen kimerült. Pihenjen többet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X