Pénteki horoszkóp, November 20., Nem a lottó ötös a tied, mégis sok pénz érkezik munkád gyümölcseként

Napi horoszkóp Kos

Sportolj egy nagyot, s ha már kellően kifáradtál, jól fog esni egy csendes zugba elbújni, ahol hallgass belső hangodra! Nagyon sok információ érkezhet angyalaidtól, pénzt, családot, munkádat, jogi ügyeket, céljaidat illetően, még leírni is érdemes lenne!

Napi horoszkóp Bika

Ha ma csak angyalokkal találkozol, még az utcán is, ne csodálkozz, hiszen te is egy Földre szállt angyal vagy. Igaz, türelmetlen emberekbe is belefuthatsz, de őket oly gyorsan le tudod szerelni mosolyoddal, hogy talán észre sem veszed agresszivitásukat.

Napi horoszkóp Ikrek

Munkádban oly sok segítség érkezik, amit talán el sem hiszel, hisz még csodákkal is felérnek. Társaddal, az utca emberével más a helyzet. Érzed, hogy ott valami nem stimmel, pedig nem velük van a baj, hanem a benned levő bizonytalanságot vetíted ki.

Napi horoszkóp Rák

Szerelmes hangulatod, gyerekeid felé érzett végtelen, angyali szereteted miatt talán még azt sem veszed észre, hogy a munkáddal kapcsolatban ködösítések vannak, munkatársaid orrodnál fogva vezetnek. De hát kit érdekelnek ezek az apróságok?


Napi horoszkóp Oroszlán

Nagyon boldog vagy, ha otthonodba megtalálod azokat a műtárgyakat, melyeket már régóta szeretnél. Talán még meg sem tudtad fogalmazni, mi hiányzik, s most rábukkansz. Te is alkothatsz, hisz szívedet – lelkedet beleteszed most mindenbe.

Napi horoszkóp Szűz

Beszélj, beszélj, írj, írj, mesélj, mesélj! Csodákat tudsz mondani, mesélni. Minden szavadat átjárja az a végtelen szeretet, melyet angyalaid adnak, s akik által tudsz ilyen nagyon szépen beszélni. Talán álmaid vannak mondataidban csalódásod helyett.

Napi horoszkóp Mérleg

Nem a lottó ötös a tied, mégis sok pénz érkezik munkád gyümölcseként. Végre kicsit nyújtózkodhatsz, akár a divatot, utazást, otthonod szépítését illetően. Az utakon éber legyél, ne szállj el! Telefonodra is vigyázz, ne ejtsd bele valamilyen vízbe!

Napi horoszkóp Skorpió

A pénzügyi vonalon még mindig könnyen becsapható vagy, esetleg te ködösítesz másoknak, de mit számít mindez, hisz oly boldog vagy! Talán szerelmes, talán gyerekeid hozzák ki belőled ezeket a nagy érzéseket – csak ne rohanj! Sehova! Minden megvár!


Napi horoszkóp Nyilas

Titkok izgatnak, s teszel is értük, hogy megtudd, mi a valóság. Hogy ez az ezotéria területe ez, vagy más módon jutsz olyan információkhoz, melyek előző életeidet, családodat, gyökereidet, otthonodat, hazádat érintik – te tudod! Azért csak legyél éber!

Napi horoszkóp Bak

Ha vágysz új telefonra, számítógépre, autóra – könnyen meglehet, hogy angyalaid hozzák, talán barátaid által. Persze, ezeket is te teremted, hisz minden mögött a te energiád van – annyit adtál másoknak, hogy valamilyen formában ezek visszaérkeznek.

Napi horoszkóp Vízöntő

Angyalaid, jó megérzéseid segítik munkádat, aminek jutalma sok pénz is lehet a sikerek mellett. Még mindig ne csapj nagy költekezést vágyaid megszerzésében, mert a pénzügyi vonalon nem biztos, hogy mindent tisztán látsz, munkádra figyelj inkább!

Napi horoszkóp Halak

Mintha szivacs lenne agyad, melyhez még hozzájárulnak nagyon jó megérzéseid, ráérzéseid is – tanulj, akarj több lenni, komoly segítséget kapsz mindehhez! Ugyanez a támogatás jellemzi jogi ügyeidet, külfölddel való kapcsolatodat, hitedet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük