Pénteki horoszkóp, November 27., Pénteken gondold végig, hogy hogyan használhatnád a legjobban a pénzedet

by intuicio

Napi horoszkóp Kos

Mit tesznek a harcos amazonok békeidőben? Azért kérdem, mert úgy tűnik, hogy ma nincs ki ellen harcolnod, és ez eléggé tanácstalanná is tesz téged. Pénteken megtanulhatod élvezni a békét és a nyugalmat. Megtanulhatod értékelni azt, hogy végre nem kell küzdened, és végre megengedheted magadnak, hogy elengedd magadat.

Napi horoszkóp Bika

Ma használd a füledet, és halld meg, hogy mit mondanak neked mások. Igen könnyen lehet, hogy nem vagy hajlandó meghallgatni másokat, és könnyen lehet, hogy emiatt kerülsz hátrányba. Épp ezért fontos, hogy ma tudatosan figyelj oda arra, amit körülötted mondanak az emberek. Figyelj oda arra, amit neked mondanak az emberek, mert ez fontos lesz pénteken.

Napi horoszkóp Ikrek

Az apróságokból is képes vagy nagy ügyet csinálni pénteken. Közben pedig nem veszed észre, hogy az igazán nagy és fontos dolgokra nem figyelsz oda. Ma ne ragadj le a bosszantó apróságoknál, hanem lépj egyet hátra, és figyeld az eseményeket a nagy összefüggések szempontjából. Vedd észre azokat a nagyobb trendeket és folyamatokat, amelyek történnek körülötted.

Napi horoszkóp Rák

Kerek szemekkel figyeled körülötted zajló folyamatokat. Többen arra akarnak rávenni, hogy avatkozz be, hogy lépj közbe és vesd bele magadat a cselekvésbe. Te azonban nem vagy arról meggyőződve, hogy ez lenne a jó megoldás. Ami azt illeti, talán igazad is van. Talán lehet, hogy most még a szemlélődés az, amit tenned kell, és cselekedni ráérsz később.


Napi horoszkóp Oroszlán

Ki az, akit el kellene engedned? ki az, akit eddig nem voltál képes elbúcsúztatni, ki az, akibe sokkal erősebben kapaszkodsz, mint ahogyan az indokolt lenne? Pénteken érdemes lenne hozzáfognod a gyászmunkához. Talán most már elbúcsúzhatsz lélekben attól, aki már nincs is melletted, és elkezdheted újra megtalálni a lelki egyensúlyodat.

Napi horoszkóp Szűz

Fogalmazz nagyon egyértelműen pénteken. Ma olyan színesen beszélsz, és olyan sok mindent el akarsz mondani, hogy a hallgatóságod nem tudja kihámozni a lényeget. Pedig az is lehetne egyfajta megoldás, hogy először elmondod a lényeget, a színes információkat pedig csak akkor meséled el, amikor már mindenki érti a mondanivalód lényegét.

Napi horoszkóp Mérleg

Nem kell neked gondoskodnod arról, hogy minden jól alakuljon pénteken. Úgy tűnik, hogy van egy jóakaród, valaki, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy az események számodra kedvezően alakuljanak. Lehet, hogy ezért később még kér egy szívességet cserébe, de azon sem kell meglepődnöd, ha végül kiderül, hogy ő valóban önzetlen jóakaród.

Napi horoszkóp Skorpió

A türelmetlenséged sokféleképpen megakadályozza, hogy élvezd a mai napot. Pénteken szinte képtelen vagy arra, hogy az itt és most pillanatára figyelj, és hogy azzal foglalkozz, ami van, ahelyett, hogy arra készülnél, ami majd egyszer a jövőben fog történni. Ma fordítsd a figyelmedet az itt és most pillanatára, fordítsd a figyelmedet arra, amit most csinálsz.


Napi horoszkóp Nyilas

Ne felejtsd el, hogy a dicséreteknek a pozitív megerősítéseknek milyen hatalmas ereje van. A gyerekeidnek talán dicséretekkel kellene megmutatnod, hogy mit tartasz jó iránynak, ahelyett, hogy megtiltod nekik a dolgokat. Ami pedig még ennél is jobb lenne az az, hogy hagyd meg nekik azt a jogot, hogy maguk fedezzék fel azt az utat, amelyet ők helyesnek tartanak.

Napi horoszkóp Bak

Egyszerűen csak végezd a munkádat. Igen, tudom, hogy izgalmasabb napra, izgalmasabb tanácsra vágynál pénteken, de meg kell értened valamit: Ha most elvégzed a munkádat, ha most előre dolgozol, akkor a pénteken és a hét végén marad időd arra, hogy izgalmas napjaid legyenek. Máskülönben az izgalmas napok helyett is a munka marad neked.

Napi horoszkóp Vízöntő

Amikor arra vársz, hogy valaki más tegyen meg helyetted valamit, több szempontból is hibát követsz el. Egyrészt ezzel átadod neki az irányítást, amivel ő talán nem is tud mit kezdeni. Másrészt könnyen lehet, hogy ő nem tudja azt a végeredményt produkálni, amit te könnyedén megvalósítasz. Ma inkább te cselekedj, ahelyett, hogy másokkal dolgoztatsz.

Napi horoszkóp Halak

A pénz nem boldogít, de azok az élmények, lehetőségek és kalandok, amelyeket pénzen vásárolsz meg a leghatározottabban boldogítanak. Pénteken gondold végig, hogy hogyan használhatnád a legjobban a pénzedet. Mindegy, mennyi pénzed van az épp elég ahhoz, hogy boldogságot fokozó élményeket vásárolj magadnak. Ma fizesd be magadat egy jó programra!

X