Kos

Azt tervezed, hogy pénteken felborítasz néhány megszokást, és teljesen új hagyományokat teremtesz. Meg is van benned az energia mindehhez, de tudnod kell, hogy nem minden terved életképes ma. Tudnod kell elengedned a terveidet, és tudnod kell nagyvonalúan kezelned őket. Minden terved egy-egy fejlődőképes ötletcsíra, de neked kell hagynod azt, hogy fejlődjenek.

Bika

Nagyon értesz ahhoz, hogy hogyan kell néhány szóval egymásnak ugrasztani az embereket. Nem kell tagadnod, hogy van egy ilyen képességed. Mindenkinek jobb, ha felismered ezt. Pénteken azt is fel kellene ismerned, hogy ezt a képességedet fordítva is használhatod: Amilyen könnyen viszályt szítasz, ugyanolyan könnyen békét is teremthetsz. Ma segítsd hozzá a békéhez az embereket.

Ikrek

Talán fel sem tűnt neked, hogy már péntek van. Talán fel sem tűnt neked, hogy már ismét itt a hétvége. Ez a hét sokkal gyorsabban elszaladt, mint ahogyan azt vártad volna. Az idő holnaptól is ugyanúgy szaladni látszik majd veled. Tervezd meg ma, hogy mit csinálsz holnap és az egész hétvégén. Készíts egy tervet, de számolj azzal, hogy kicsit lustább leszel a hétvégén!

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Rák

Valaki túl nagy terhet akar rád rakni. Valaki azt szeretné, ha helyette megcsinálnál valami olyasmit, amihez sem képzettséged, sem tapasztalatod, sem erőd nincs. Nyugodtan húzd meg a határaidat, és nyugodtan mondd el neki, hogy erre te nem vagy képes. Ha neki erre van szüksége, akkor valaki mást kell keresnie. Hidd el: Most a határaid meghúzás a legjobb, amit tehetsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X