Pénteki horoszkóp, Szeptember 15., Csodálatos, meleg és gondoskodó a mai nap

Kos

Bármit is teszel, töltsd meg szenvedéllyel. Hajlamos vagy túlelemezni a dolgokat, holott a megérzéseidre kellene hallgatnod. A szíved mélyén tudod, hogy merre kell haladnod, és hogyan kell bánnod a körülötted lévő emberekkel. Ne próbáld erőltetni a helyzetet, vagy olyanná manipulálni, ami nem az. Ez egy csodálatos nap. Lehetőséged van arra, hogy megoszd magad másokkal. Kapjátok meg a szeretetet és megértést, amit megérdemeltek.

Bika

Merülj mélyre! Ez a nap nem arra való, hogy sekély vizekben maradj. Ez a nap arra való, hogy túllépj a megszokott határaidon. Bár nagy érzelmi töltés kísérheti mindazt, amit teszel, ez legyen az az izgalom, amely táplálja a szenvedélyedet, és ne legyen ok arra, hogy abbahagyd. Az indulás nehéz lehet, és lehet, hogy a napot az ágyban szeretnéd tölteni. Ha egyszer belekezdesz, nehéz lehet lelassítani.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 22-én

Ikrek

Lehet, hogy azt hiszed, csak a haladó szörfösök bírják a nagy hullámokat. De hogyan fogod fejleszteni a képességeidet, ha nem teszteled a határaidat? Ez a te napod. Vedd át az irányítást, és lépj túl a határaidon. Meg fogod találni az igazolást. Ez az egyik fantasztikusan felemelő időszakod, amikor szenvedélyes ragyogással tündökölsz, amely fényt áraszt a világ többi részére.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X