Kos

Egy megvilágosodott személytől kap útmutatást. A munkahelyeden a felettesek elégedettek lesznek a munkáddal. Ne keveredj idegenekkel folytatott vitákba. Pénzügyi veszteség lehetősége áll fenn. Lehetőséged lesz arra, hogy segíts a barátaidnak. A társadalmi presztízs növekedni fog. Kereseti lehetőséghez jutsz. Az egészségi állapotnak lesznek bizonyos ingadozásai, de a rutinra nem lesz hatással.

Bika

Az üzleti élet lassú lesz. Ma egy felettesed nemtetszésével találkozhatsz a munkahelyeden. Bölcsen költsön a boldogságforrásaira. Kerülje a befektetéseket. Az üzlet jól fog menni. Fizikai fájdalom lehetséges. Családtagjaiddal vitatkozni fogsz valamin, de ma a tiéd lesz a győzelem, mert szilárd érveid lesznek. Aggódni fogsz az egészséged miatt.

Ikrek

Nagy kiadásaid lesznek a családi szükségletek miatt. Ma különös figyelmet kell fordítanod a járművek és berendezések használatára. A munkatempó lassú lesz. A munkahelyen nézeteltérések alakulhatnak ki a beosztottakkal, legyél türelmes. Az egészség normális lesz, az ellenkező nem vonzása nagyobb lesz. A házban a légkör stabil lesz.

Rák

Új ruhákra lesznek kiadásaid. Hirtelen nyereségre van esély. Az üzleti utak sikeresek lesznek. A felelősségvállalás növekedhet a munkahelyen. Támogatást kapsz a családodtól. Ne keveredj bele senki szavába. Az állás megszerzésére irányuló erőfeszítések sikeresek lesznek. A családi környezet gazdasági okok miatt viharos lesz, és a sérelmek itt is megmutatkoznak. Tölts ma türelmesen időt, holnaptól javulni kezd a helyzet.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Oroszlán

Néhány politikai akadály merülhet fel. Ne tegyél semmi rosszat elhamarkodottan. Kerüld a vitákat. Lehetséges, hogy a pénzed hosszú időre lekötheted, próbáld meg visszaszerezni. Az utazás előnyös lesz. Új bevételi forrásokra tehetsz szert. A munkahelyi munkát értékelni fogják. Aggódni fogsz saját és családtagjaid egészségéért. A helyzet késő estétől kezd megváltozni.

Szűz

Váratlan kiadások kerülnek előtérbe. Lehetséges, hogy hitelfelvételre kerül sor. Ne siess el egy románcot. A rivalizálás fokozódni fog. Az üzleti ügyletek jövedelmezőek lesznek. Ma tisztábban fogsz beszélni, ahelyett, hogy édes szavakkal teljesítenéd a feladatodat, inkább beszélj nyíltan, ez néhány embert megbánt, de téged nem fog érdekelni.

Mérleg

A földdel és építkezéssel kapcsolatos akadályok elhárulhatnak. A jövedelem növekedni fog. Azt tervezed, hogy elmész a barátaiddal szórakozni. Esély van arra, hogy munkát kapj. A családdal és a szeretteiddel ma viták alakulhatnak ki. Az ellenségeskedés fokozódni fog. Lesznek hullámvölgyek, és a családi környezetben a barátaid szemében arrogáns lesz a megítélésed. Fordítson különös figyelmet az egészségére, a gondatlanság a jövőben bajba sodorja.

Skorpió

Ma a fájdalom, a félelem, a szorongás és a feszültség légköre uralkodhat. Együttérzőbb lehetsz a házastársaddal. Összeegyeztethetőség lesz a bírósági tevékenységekben. Növekedni fog a nyereség. Boldogság és elégedettség lesz a családban. A befektetések kedvezőek lesznek. Ma különösen figyelj a gyerekek tevékenységére, akik mentesülnek az ellenkező nem vonzásától, fennáll a lehetősége, hogy rossz társaságba kerül.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Nyilas

A Nyilasok ma ne siessenek el semmilyen fontos döntést. Nagyon elfoglaltak lesztek. Kerüld a közhelyes szavak használatát a mindennapi beszédben. Ma az üzletre kell majd jobban odafigyelned. Az üzlet ma nem ígérkezhet ígéretesnek, azonban a kelleténél több hasznot fogsz termelni. A családban helyreáll a béke egy kisebb veszekedés után. Az egészségre kell majd költened.

Bak

Lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyél egy fesztiválon. Fizikai fájdalom lehetséges, légy óvatos. A befektetés kedvező lesz. Zarándoklatot lehet tervezni. Az alkalmazottak ma kapkodni fognak a munkájukban, ami miatt megnő a hibázás esélye. A fontos dokumentumokat gondosan őrizd meg, gondjaid lesznek, ha eltűnnek. Az egészségi állapotod ma jobb lehet, mint korábban.

Vízöntő

Kedvező jövedelemnövekedésre van lehetőség. Támogatást kapsz a partnerektől. A befektetések kedvezően alakulnak. Délután esély van arra, hogy hirtelen pénzhez jutsz, kerüld a figyelmetlenséget, különben sokáig szenvedni fogsz a haszonért. Boldogság és béke költözhet a házba.

Halak

Jó híreket kapsz a távolból. Egészségügyi és tanulmányi gondok lesznek a gyermekedtől. Tartsd magad távol a rossz emberektől. Ma jól fogod érezni magad, de a közeljövőben pénzt kapsz. Rossz egészségi állapotod miatt egy időre félbehagyod a munkát. Estétől kedvező eredményeket fogsz kapni.

X