Pénteki szerelmi horoszkóp, Május 21., A romantika világában ma a türelem a játék neve

Kos

Ma olyan helyzetbe kerülsz, amelyben több értelme lesz kompromisszumot kötni a partnereddel valamiben, minthogy beásd magad és kitarts a saját lábadon. Valószínűleg egy viszonylag kis ügyről lesz szó, ami a partnerednek fontosabb, mint neked. Válaszd meg ma a csatáid, és próbáld meg fenntartani a békét.

Bika

Ha ma volt némi nézeteltérés az otthonodban, azt fogod tapasztalni, hogy a konfliktus valamilyen módon megoldódik. Ez mindenki számára megkönnyebbülés lesz az otthonban, nem csak neked. Igyekezz fenntartani a békét a háztartásban, és a vitás kérdéseket zárt ajtók mögött beszéld meg. Védjétek meg a gyerekeket az otthoni haragtól vagy nehezteléstől.

Ikrek

Ma meg kell értened a különbséget az asszertivitás és az agresszivitás között. Ma hajlamos vagy az agresszivitásra, ezért mérsékelned kell a másokkal szembeni reakcióidat. Az asszertivitással elérheted, amit akarsz, de az agresszivitás az ellenkezőjét eredményezheti. Válassz ma bölcsen!

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Rák

Ma apró ügyek miatt problémák merülnek fel a partnereddel. Az is előfordulhat, hogy nem tudsz eleget tenni a vállalt kötelezettségeidnek, ami további súrlódásokat okozhat. Társadalmi problémák miatt lesz igazán kihívásokkal teli napod sok szempontból. A folyamatban lévő házasságok, különösen azok, amelyek nem élvezik a közeli család áldását, zavaros vizekre futhatnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek