Pénzügyi horoszkóp 2021 novemberére minden csillagjegyek számára – 2021 novembere kedvező lesz azok számára, akik tudják, hogyan kell bánni a pénzzel, és akik képesek megalapozott döntéseket hozni. Az érzések és érzelmek kétértelműsége, amelyet egész hónapban tapasztalni fogsz, kiszámíthatatlan eredményekkel járhat, különösen a pénzügyi szférában. Szerencsére az ősz vége szimbolikusan a számodra már nem szükséges ismerősök és kapcsolatok fokozatos eltűnését jelenti, helyet adva mindannak, ami hasznos és megfelelő.

Kos (március 21. – április 20.)

A novemberi előrejelzés a Kos jegyében csodálatos kilátásokat jósol az üzletemberek és a kereskedők pénzügyei számára. Az exportőrök és a műkereskedők is nagyon jó nyereséget fognak realizálni értékesítési tevékenységükből. Elégedett leszel az elért eredményeiddel és a megkeresett pénzzel. Az asztrális konfigurációk kedvezőek, és a hónap kedvező az új vállalkozások indításához is. Nem lesz gondod a szükséges pénzmennyiség megszerzésével.

A befektetések és a spekulációk nagyon jövedelmezőnek bizonyulnak. Szép rugalmassággal rendelkezel, ha energiákról van szó, kiváló formában vagy, ne várd meg, hogy a dolgok rád találjanak, merd megtenni az első lépést. Ez a hónap a lehetőségek hónapja, tétovázás nélkül vágjatok bele!

Bika (április 21 – május 21)

A Bika jegy novemberi előrejelzése nem kedvező az üzletemberek és kereskedők pénzügyi helyzetére nézve. Az exportőrök és műkereskedők nem tudják majd eladni termékeiket, és jelentős veszteségeket szenvedhetnek el. A legtöbben eladósodnak, hogy gondoskodni tudjanak a kiadásaikról. Az asztrális konfigurációk nem most, hanem később kedveznek az új üzleti projektek beindításának. A pénzügyi támogatás nem lesz elérhető, és a befektetések és spekulációk nem fognak jó hozamot hozni.

November 13. körül a kisebb pénzügyi gondok kezelhetők lesznek, nem fogsz tudni menekülni, de képes leszel önuralmat tartani és úrrá lenni a helyzeten. Szakmailag lehet, hogy a tervezésben bekövetkezett változás vagy valami hasonló miatt nyomás alatt leszel. A magánéleted védett, a bolygószempontok harmonikus helyzetet jósolnak a szerelem terén, a párbeszédnek kedveznek, november 19. és november 23. között pedig ideális az idő néhány együttműködésre vagy egy másik, jövedelmezőbb munka felvételére.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek (május 22 – június 21)

Az Ikrek jegyre vonatkozó novemberi előrejelzés nem kifizetődő az üzletemberek és a kereskedők számára. Az asztrális konfigurációk nem kedvezőek, és előfordulhat, hogy nem kapsz segítséget a pénzintézetektől. Ez megakadályozza, hogy új vállalkozásokba kezdj. A befektetések és a spekulációk veszteségekhez vezetnek, ezért ne siesd el a fontos döntéseket. Jó pénzbeli juttatások hiányában az üzletembereknek és a kereskedőknek a megtakarításaikból kell pénzt kivenniük, hogy fedezni tudják kiadásaikat.

Az első pár hétben az idegeid kemény próbatételnek lesznek kitéve, aztán lassan megnyugszanak a dolgok, helyesen irányítod az érzelmeidet, hogy elkerüld a problémákat. A hónap második felétől nagyot fogsz fejlődni, minden könnyebbé válik majd, légy türelmes.

Rák (június 22 – július 21)

A novemberi előrejelzés a Rák jegyében nem kedvező a pénzügyek szempontjából. Az üzletemberek és kereskedők nem tudnak pénzt keresni üzleti tevékenységükből. A képzőművészeti kereskedők és exportőrök ugyanezt a sorsot fogják elszenvedni. Külső segítségre szorulnak, hogy talpon maradjanak. Az asztrális konfigurációk nem sok jót ígérnek, és ez hiábavalóvá teszi az új kalandok elkezdését, ezért halasszátok el, amit csak tudtok.

Rögtönözz, ne próbálj meg mindent irányítani, zárd ki az érzéseidet, élj a pillanatnak anélkül, hogy feltétlenül negatív helyzetekbe vagy gondolatokba vetítenéd magad. Rajzolj egy képzeletbeli vonalat, amelyen keresztül megszabadulsz a múlttól, hogy jobban haladj előre. Harcolj azért, amit akarsz, és sikerülni fog.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X