Kos(március 21 – április 20)

Lehet, hogy ezen a héten nem lesz olyan költségvetésed, mint amilyet szeretnél, de nézd a jó oldalát, és tanuld meg élvezni azt, amid van. Ha sikerül igazságosan elosztani a pénzt, akkor megkímélheted magad a további gondoktól.

Változások vannak az életedben, lehet, hogy most azon gondolkodsz, hogy eladd a házat vagy egy földdarabot, és a kapott pénzből vállalkozást alapíthatsz, és magánvállalkozásba kezdhetsz. Egyes Kosok elköltöztethetik otthoni irodájukat, és ezzel együtt egy második munkahely is jöhet.

Bika (április 21. – május 21.)

Ezen a héten szakmailag valószínűleg nem kívánt változások következnek be. Lehet, hogy a nagyszerű ötletek gyors ütemben jutnak el hozzád, de a csapatodban dolgozók még nem biztos, hogy fogékonyak rá. Légy türelmes, és ne erőltesd túlságosan a dolgokat, még akkor sem, ha tudod, hogy jó pénzt kereshetsz. Viselkedj a lehető legszebben, légy rugalmas, és eljön az idő, amikor a gyakorlatban is megvalósíthatod a dolgokat.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek (május 22 – június 21)

Elég nehéz hét elé nézünk. A kiszámíthatatlan energia hatással lesz a családi költségvetésre, és felborítja a szakmai és pénzügyi életét.

Meg kell változtatnod a pénzről alkotott véleményedet. Keményebben kell dolgoznod, viszont meg kell adnod magadnak a minőségi pihenésre szánt időt is.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X