Kos (március 21. – április 20.)

Ezen a héten alkalmazd a mondást: „Öltözz úgy, hogy lenyűgözz”. Ez egy nagyszerű időszak a nyaralásra, de egyben egy nagyon erőteljes időszak az új emberekkel való beszélgetésekre is, hogy javíthasd a karrierlehetőségeidet.

Ez a hét a lehető legnagyobb mértékben segíteni fog téged abban, hogy feljebb lépj a jelenlegi pozíciódban, vagy találj valami jobbat. Az átdolgozás és a frusztráció hosszú időszaka most kezd enyhülni. Ez az ideális időszak arra, hogy régi kollégákhoz vagy barátokhoz fordulj, hogy jóvátegyeél néhány múltbeli helyzetet.

Bika (április 21 – május 21)

Valószínűleg ezen a héten leszel a legbájosabb, de egyben a legelfoglaltabb is. Nem a legjobb időszak a produktív munkához, de támogatja a karrieredet elősegítő társadalmi kapcsolatok kialakítását.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ha frusztráltnak érzed magad, itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj és felfedezd a körülötted lévő lehetőségeket. Könnyebb lesz megszervezni a gondolatokat, és befogadó közönségre találsz. Ha lehetséges, pihenj otthon is.

Ikrek (május 22 – június 21)

Éreztesd, hogy kollégáid és ügyfeleid családtagnak számítanak. Ez egy kedvező időszak arra, hogy olyan emberekkel létesíts társadalmi kapcsolatokat, akik támogatják a karrierérdekeidet. Tölts velük annyi időt, amennyit csak lehet, a közvetlen felügyeleted alá tartozó pénzügyi részletek alapos vizsgálatával szintén foglalkozz.

Minél szervezettebb vagy, annál könnyebb lesz új irányba haladni. Úgy érezheted, hogy a dolgok végre a fókuszba kerülnek, és az egész pénzügyi helyzeted kezd formát ölteni és javulni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X