Pénzhoroszkóp a Július 24. és 30. közötti hétre

Kos

A Halak asztrológusok ezen a héten azt javasolják, hogy ne csak a tettekben, hanem az ítéletekben is legyünk visszafogottak. A Retro-Vénusz energia hibákat és baklövéseket okozhat, amelyek negatívan befolyásolják az anyagi jólétet. Ebben a tekintetben jobb, ha odafigyelsz a kiadásokra, hogy ne maradj csődbe. Meg kell őrizni a pozitív hozzáállást, és nem szabad kívülállóktól várni a segítséget.

Bika

A Vízöntők mosolyogni fognak a szerencsén. A Merkúr energiája segít új vállalkozások indításában, üzleti terjeszkedésben. A siker hullámán azonban a Bikák számos pénzügyi hibát követhetnek el, amelyek nehézségekhez vezetnek. Jobb, ha minden apróságra odafigyelnek, hogy elkerüljék a negatív következményeket. Nem lesz olyan nehéz, mint amilyennek a Bika számára tűnik, hogy az élet pénzügyi oldalát rendbe tegye.

Ikrek

Az Ikrek bolygóinak hatása általában véve nem rossz. A Vénusz nehéz energiája nem engedi, hogy a lényegre koncentrálj, ezért jobb, ha elsősorban olyan dolgokkal foglalkozol, amelyek a pénzügyi stabilitáshoz vezetnek. Ebben az időszakban foglalkozhatsz tanulással, részt vehetsz szemináriumokon vagy továbbképzéseken. Az új ismeretek segítenek az Ikreknek abban, hogy a jövőben jobban fizető állást találj.

Rák

A Rákok számára ez a hét 24-től 30-ig az anyagi jólétért folytatott küzdelem időszaka lesz. A Vénusz negatív energiája hatással lehet az energiára és az erőre, gyengítheti a tartásodat, és megfoszthat az önbizalmadtól. Jobb, ha óvatos vagy, és a Merkúr ereje ellenére sem tervezel nagyobb pénzügyi tranzakciókat erre a hétre.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Az asztrológusok azt javasolják az Oroszlánoknak, hogy ezt az időszakot használják ki üzletkötésre, ingatlanok és járművek eladására vagy vásárlására. A bolygók energiája zavart okozhat a tervekben, és az Oroszlánokat eltérítheti a céltól. E tekintetben jobb, ha egyértelműen követik az előre elkészített tennivalók listáját. Az e hét nap alatt elkövetett hibák a jövőben negatívan hatnak a bevételekre.

Szűz

Annak érdekében, hogy a Szüzek aktívan és félelem nélkül tudjanak munkát végezni és pénzt keresni, az asztrológusok azt javasolják nekik, hogy szorosan kövessék figyelemmel az egészségüket. Kerülni kell a túlhajszoltságot és a zsúfolt helyeken való gyakori jelenlétet. A megfelelő fontossági sorrend felállításával a Szűz nagy pénzügyi győzelmeket érhet el. Nem kell kerülni mások segítségét.

Mérleg

A pénzügyi függetlenség eléréséhez vagy fenntartásához a Mérlegeknek hinniük kell önmagukban. Az önbizalmuk ösztönzőleg hat majd rájuk, hogy fejlődjenek és új bevételi forrásokat keressenek. Nem kell kétségbeesni, ha valami nem sikerül. A hibák hasznos tanulsággal szolgálnak majd a jövőre nézve. Fontos, hogy e jegy képviselői elutasítsák a pénzügyi jellegű impulzív cselekedeteket.

Skorpió

A Skorpiók ne fektessenek pénzt kalandos vállalkozásokba. Jobb, ha a bevált bevételi forrásokat részesítik előnyben. Könnyű pénz nem létezik – ezt nem szabad elfelejteni. Az anyagi jólét eléréséhez a dailyhoro.ru szakértői azt javasolják, hogy győzzék le a büszkeséget és a mások előtt való felvágás vágyát. Mértékletesség és óvatosság – a Skorpiók legjobb barátai.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

A Szaturnusz hatása a Nyilasokat megkérdőjelezhető lépésekre és cselekedetekre késztetheti, amelyeket a jövőben megbánhatnak. Fontos, hogy minden kockázatot előre kiszámítsanak, hogy megvédjék magukat a pénzügyi veszteségektől. Azok az emberek, akikkel a Nyilasok együtt dolgoznak, gondot okozhatnak nekik. Most ne áruld el senkinek a terveidet, hogy a kiszivárgó információk ne okozzanak felesleges problémákat.

Bak

A Bakok július végét nyugodt munkakörnyezetben töltsék. A bolygók negatív hatása aggodalomra késztetheti őket, de a visszafogottság és a cél felé való mozgás meghozza gyümölcsét. Az önálló munkával való anyagi jólét elérésének vágyát kell elsajátítaniuk ennek a csillagjegynek az embereinek. A Merkúr segít azoknak, akik utazással töltik a hetet.

Vízöntő

A Vízöntőknek nem szabad hiába vesztegetniük az időt: talán megtalálhatják álmaik állását, vagy lehetőséget kapnak a vagyonszerzésre. Megtakaríthatnak és gyarapíthatják pénzügyeiket, ha nem kapkodják el a nagy vásárlásokat. Szintén 24-től 30-ig a Vízöntők a Vénusz retrográd vonulása miatt energiacsökkenést tapasztalhatnak. A közeli emberek támogatása fontos lesz a pénzügyi stabilitás szempontjából.

Halak

A Halak előtt sok pénzzel kapcsolatos lehetőség nyílik meg. A Merkúr aktivitása segít gyorsan meghatározni az elsődleges feladatokat, és a megfelelő irányba terelni a tevékenységet. Nem kell minden pénzt igyekezni, de a sikeres lehetőségeket sem szabad kihagyni. Ebben az időszakban jobb, ha nyugodt maradsz, különben az impulzivitás a pénzügyekkel kapcsolatos problémák forrásává válhat. Még jobb, ha nem is adósodsz el.

X