Kos (március 21. – április 20.)

Akár az irodai árnyékmunkában mélyen benne vagy, akár az életed nagy részét egy alternatív dimenziónak érezted az elmúlt hetekben, és újabban olyan helyzetbe kerültél, amiből nem tudod, hogyan szabadulj ki. Bízol a képességeidben és a különleges tapintatodban, hogy mindig sikerülni fog.

A Nap-Neptunusz együttállás 13-án még mindig az álomvilágba taszít, és ahelyett, hogy ellenállsz neki, élvezd az inspirációt, amit ez az aspektus kínál. A 18-án a Szűzben járó telihold visszavisz a való életbe, de a mindennapi rutinodba is, egy olyan rutinba, amely pénzt és nagyon jó anyagi helyzetet hoz neked. Élvezd ezt a boldogságot, amíg lehet!

Bika (április 21. – május 21.)

Ha úgy érzed, hogy szakmai kapcsolatod vagy kreatív gyakorlatod hanyatlásnak indult, akkor a héten a kozmikus tranzitok megadják a szükséges vitalitást és struktúrát ahhoz, hogy újra a helyes útra térhess, és megmutasd mindenkinek, mire vagy képes szakmailag.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Valójában ez a hét egy múzeumlátogatást hoz egy szakmai találkozó formájában, vagy a legújabb projektjéhez egy hirtelen jött ihletet, ami késő éjszakáig ébren tart tèged. Bár általában te vagy az, aki ragaszkodik ahhoz, amiről tudja, hogy működik, itt az ideje, hogy valami teljesen újat próbálj ki. Miért hagynánk ki valami nagyszerűt csak azért, mert ismeretlen? Próbálj ki új dolgokat, fedezd fel önmagad egy új részét, ami nagyszerű pénzügyi előnyökkel jár.

Ikrek (május 22 – június 21)

Az elmúlt hetek sok izgalmas felfedezést hoztak a karriered és a hírneved szempontjából, de mi a helyzet azzal, ami otthon történik? Egy olyan projekt, amely eddig az időd nagy részét lekötötte, gyorsan és váratlanul lezárul, amikor a Merkúr március 17-én összekapcsolódik az innovatív Uránusszal.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ahelyett, hogy még több felelősséget vállalnál, hagyd, hogy a mostani időszak asztrológiai eseményei az otthoni és családi ügyekre összpontosítsanak, legalább egy napra. Mi értelme van előrehaladni szilárd alap nélkül?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X