Pénzhoroszkóp erre a hétre, Augusztus 2-8., Új projektek, amelyek jólétet hoznak nekünk!

Kos

Egy olyan hétnek nézel elébe, amikor valószínűleg nem fogsz aggódni az anyagi helyzeted miatt. A kemény beszéd és az arrogáns viselkedés azonban ezen a héten hatással lehet az életedre, ezért maradj óvatos a feladataid elvégzése és a munkád elvégzése során. A hét közepe kedvező munkahelyi nyereséget hoz.

Sok eredményre számíthatsz, mivel ez az időszak rendkívül kedvező. A hét vége felé lesz lehetőséged hirtelen pénzhez jutni, de legyél óvatos és megfontolt.

Bika

Ezen a héten előfordulhat, hogy munkahelyi problémákkal vagy feszültségekkel kell megküzdened. A családtagok segíteni fognak az esetleges problémák kezelésében.

A hét első felét követően kedvező munkahelyi szakasz következik, és pénzáramlás erősíti az anyagi helyzetedet, de türelmesnek kell lenned. Ellenőrizd a lustaságot vagy az érdektelenséget, és ügyelj arra, hogy ne kerülj vitába kollégáiddal vagy feletteseiddel. Legyél nyugodt, ne aggódj, és lépésről lépésre haladj.

Ikrek

A hét elején nem kell aggódnod a kiadások miatt. Kicsit ki kell lépned a komfortzónádból, hogy elvégezd a munkád, de a légkör normális és bátorító marad az üzleti és munkával kapcsolatos tevékenységekhez. A hét közepe valószínűleg kedvező eredményeket hoz, és a hét végére sikerülhet plusz pénzt keresned. Vigyázz az egészségedre, és kerüld a felesleges stresszt.

Rák

A Rák szülöttek némi akadályba ütközhetnek a pénzkeresés terén, de az erőfeszítés végül megéri. Valószínű, hogy ha dolgozol, akkor előrelépést érhetsz el a szakterületeden, ami a jövőben jobb anyagi helyzetet is eredményezhet.

Ha saját vállalkozást vezetsz, fel kell készülnöd a keményebb munkára. Próbáld meg elsimítani a felettesekkel vagy partnerekkel fennálló véleménykülönbségeket, mivel ezek konfliktusokhoz vezethetnek. Adj esélyt az e heti ötleteidnek is, de ne siettesd őket, hanem fontold meg, hogyan lehet a legjobban megvalósítani őket a gyakorlatban.

Oroszlán

A hét első napjaiban valószínűleg problémákkal kell szembenézned a munka frontján, és az emberek nem fognak megfelelően együttműködni veled.

Ez a hét azonban pozitív lesz a monetáris nyereség szempontjából. Vigyázz az egészségedre. Elég bőkezűen költhetsz pénzt arra, hogy néhány luxuscikk megvásárlásával növeld az otthonod kényelmét. Az üzleti ügyletek jövedelmező eredményeket hoznak, és lehetőséged lesz üzlet miatt utazgatni kicsit.

Szűz

Ebben az időszakban a letargia és a munkához való lassú hozzáállásod miatt problémákkal szembesülhetsz. Így a munkaterhelés és a feladatok tekintetében extra erőfeszítéseket kell tenned a munkahelyeden, hogy sikerüljön befejezned az összes megkezdett projektet, valamint az aktuális problémákat megoldani.

Ezek a helyzetek a te pénzügyi helyzetedre is kihatnak, de nem szabad aggódnod, hanem türelmesnek kell lenned. Bármilyen radikális vagy arrogáns hozzáállás a frusztrációból konfliktushoz és még komolyabb felzaklatáshoz vezethet. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, és minden rendben lesz.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Mérleg

A Mérleg szülötteknek ezen a héten stresszel és pénzügyi nehézségekkel kell megküzdeniük. Maradj óvatos, miközben olyan ügyekkel foglalkozol, amelyek nem várhatnak.

A munkahelyeden jó, erősen kedvező hírekre számíthatsz, de meg kell őrizned a harmóniát a munkatársakkal is. Ez egy olyan hét lesz, amikor elkerülhetsz egy nagyobb kiadást, és a komfortzónádon kívül más módokon is gondolkodhatsz.

Skorpió

Ezen a héten lehetséges, hogy egy váratlan helyzet vagy hír megváltoztatja az anyagi helyzetedet. Így egy erősen kedvező szerencsejáték hirtelen pénznyereséget hoz. Ezen a héten valószínűleg több pénzt fogsz költeni kényelmi és luxuscikkek vásárlására.

Ez egy ideális és kedvező időszak, ha úgy érzed, hogy munkahelyet vagy akár karrierváltást szeretnél végrehajtani, bízz az intuíciódban. Vigyázz az egészségedre, ne hagyd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad, minden ott van, ahol lennie kell.

Nyilas

A Nyilas jegyűek pénzügyileg eredményes hét elé néznek. A szakmai céljaid eléréséhez is hajtanod kell, és jobban ki kell venned a észed a feladatokból.

Üzleti jellegű nyereséget jósolnak azonban a csillagok ebben az időszakban a számodra. Valószínűleg jelentős összeget költesz majd arra, hogy megjavítsd vagy korszerűsítsd otthonodat, hogy nagyobb kényelmet élvezhess.

Bak

Nagyon keményen kell dolgoznod, hogy anyagi előnyökhöz juss, de semmi sem tarthat vissza, ebben az időszakban nagy energiával rendelkezel, és nincs olyan dolog, amit ne tudnál elérni.

Tehát nagyon keményen fogsz dolgozni a munkahelyeden, és ha az üzleti életben vagy, óvatosnak kell lenned, mert félreértések adódhatnak közted és a munkatársaid között. Meg kell próbálnod megőrizni a hidegvéredet, mert ott vagy, ahol lenned kell. Nagyszerű hét áll előtted, inspiráltnak és produktívnak érzed magad.

Vízöntő

A Vízöntő szülötteknek a héten a munkájukban normális hetük lesz. Akkor jársz jól, ha a kollégáiddal szemben fenntartod a harmónia és az összhang állapotát.

Ez a hét kedvező lesz minden olyan dologhoz, ami új jövedelemmel jár, és valószínűleg új feladatokba fekteted az idődet és energiádat. Az új emberekkel való találkozás kifizetődőnek bizonyul, és nagy előnyökkel járhat. Gondosan mérlegelj minden olyan döntést, amely nagyobb összegű vásárlással jár.

Halak

Egy elintézetlen ügy valószínűleg okoz majd némi fejfájást ezen a héten, de a többi teendő mellett sikerülni fog elvégezni. A hét második felében fáradtnak érezheted magad, és az önbizalmad is csökkenhet egy kicsit, de legyél türelmes és bizakodó.

Vigyázz az egészségedre is, pihenj és szakíts időt magadra. Vedd a dolgokat lépésről lépésre, állíts fel a prioritásokat, és minden a helyére fog kerülni. Az élettársadra és a családodra is számíthatsz, ők támogatnak majd anyagilag, ha szükséged van rá.

Talán ezek is érdekelhetnek