Kos

Új lehetőségek várnak e jegy képviselőire. Az asztrológusok azt javasolják, hogy szeptemberben minél többet kommunikáljunk a rokon csillagjegyek képviselőivel. Az ilyen emberek képesek lesznek támogatást nyújtani a Kosoknak, és megtanítani őket valami hasznosra. A hónap eleje a legalkalmasabb a fontos lépésekhez. A hónap második felének elejétől kezdve azonban nyugodtan bízhat a sorsban, a véletlenben vagy a saját megérzéseiben. Egy jó alkalom esetén a megérzés segít a Kosnak megérteni, hogy jó úton jár, és hamarosan eléri a célját. Szeptember első hetének hétvégéje a legjobb időszak a vásárlásra.

Bika

A Vénusz szeptember elején kilép a negatív Oroszlán jegyből, ami azt jelenti, hogy a Bikáknak már 5-én ideje aktívvá és kezdeményezővé válniuk. A legjobb stratégia ebben a hónapban az, hogy figyeljünk az apró dolgokra, foglalkozzunk apró és könnyű ügyekkel, kommunikáljunk az emberekkel, és vessük ki a hálót. A kényes és fontos beszélgetéseket a feletteseivel jobb később lefolytatni. A sietség és a túlzott magabiztosság szükségtelen lesz. Ez csak felesleges veszteségekhez vezet a Bika számára. A jólétet szolgáló törekvések és egy kis türelem segít ezeknek az embereknek növelni a jövedelmüket.

Ezt már olvastad?
Hétfői horoszkóp, Március 27., Indítsuk jólétben a hetet!
Ikrek

Pénzügyekben váratlan és kedvező fordulat következhet be kora ősszel: fontos, hogy megtanuljuk észrevenni a körülöttünk zajló fontos apró dolgokat. Így az Ikrek nem fogja elszalasztani a pillanatot, amikor cselekednie kell. Különös gondot kell fordítani a mérgező emberekkel – kollégákkal, főnökökkel, ügyfelekkel – való bánásmódra. Az ilyen viselkedést a lehető legegyszerűbben kell kezelni. Arról is beszéltünk korábban, hogyan reagáljon a sértésekre és a durvaságra, hogy ne tegye ki az auráját negatív hatásoknak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X