Kos

A Kosoknak abba kell hagyniuk a korlátlan lehetőségeikben való hitet, óvatosabbá és objektívebbé kell válniuk. Ennek ellenére fontos, hogy folyamatosan azt mondogassák maguknak, hogy a legjobbat érdemlik, és bármire képesek, mert ez igaz. Ebben rejlik az április sikerének kulcsa. A Kosok még mindig átformálhatják az életüket, és ehhez egyszerű zen-szabályokat kell elkezdeniük követni. Ezek az emberek kiemelkedő eredményeket érhetnek el a munkahelyükön és a pénzügyi tevékenységekben. Ehhez nem csak önmagukra kell támaszkodniuk. Semmi baj nincs azzal, ha segítséget kérnek.

Bika

A Bika Vénusz-gyengesége sok problémát és nehézséget hoz, ezért 11.-ére időt kell szánnia arra, hogy megszabaduljon azoktól a gondolatoktól, amelyek eltüntetik a szerencséjét. A következő hónap mozgalmas lesz, és tele lesz apró pénzügyi gondokkal. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ne egy bizonyos dologra összpontosítson, hanem mindent gyorsan végezzen el anélkül, hogy elveszítené a fókuszt. Új bevételi forrásokat találni rendkívül nehéz lesz, ezért jobb lenne, ha a főállására koncentrálna. Az április nem kedvez a spórolásnak: a pénzt valami nagyon fontos és valóban szükséges dologra kell költeni.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

A hónap végén a Merkúr retrográd hatása a jegy sok képviselőjére negatív hatással lesz. Az ellenőrizetlen forrásból kapott információk félrevezethetik őket. Az intuíció is szenvedni fog: ez az Ikreket hibás döntések meghozatalára késztetheti egy tévedéssel. Nem szabad számítani a partnerek megbízhatóságára. Fontos, hogy a 21.-től függetlenül cselekedjenek. Szintén áprilisban az asztrológusok azt tanácsolják, hogy a pénzügyi bőség bevonzása érdekében gyakrabban alkalmazzanak reggeli praktikákat és rituálékat. Ez segít felkészülni a Merkúr retró időszakára.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X