Kos

A február a Kosok számára lesz a legkedvezőbb. Ez a hónap rendkívül produktívnak és pénzügyileg nagyon sikeresnek bizonyul. Annak ellenére, hogy a Kosok gyakran vannak veszélyben, képesek lesznek megérteni, hogy a kalandvágy nem csodaszer a munka és a pénzügyi ügyek stagnálására. E jegy képviselőinek át kellene gondolniuk az üzleti élethez való hozzáállásuk néhány aspektusát. Maga az univerzum fogja megmondani, hogy mit és hogyan kell korrigálnod, ezért figyelned kell a kritikára és hallgatnod kell a belső hangodra. Jobb, ha elkerüljük mások tanácsát, mert számos találkozás történhet az energiavámpírokkal.

Bika

A Bikáknak februárban nagyban segít a talpon maradásban és a több pénzkeresésben a csukott száj varázsa. Nem szabad senkinek sem beszélni a terveidről és megosztani az ötleteidet. Az emberek hajlamosak lesznek ellopni és maguknak kisajátítani őket. E jegy képviselői, ha önállóan cselekszenek, képesek lesznek boldogabbá válni és pénzszerencsét vonzani. A nagylelkűség, a szorgalom és a kreativitás a Bikák három fő tulajdonsága, amelyek segítenek nekik abban, hogy anyagilag sikeresebbek legyenek, valamint javítják a karmájukat, ami szintén fontos februárban.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Hétfőre, Március 27., A szerelem ma tényleg csodákra képes!

Ikrek

Az Ikrek képesek lesznek mind a pozíciójukat, mind a megszerzett pénzüket és státuszukat megtartani, és mindezt megsokszorozni. Az őszinteség és a nyitottság segít a tekintély növelésében a kollégák, partnerek és beosztottak körében. Több pénzt fogsz keresni, ha másodállást vállalsz, és minden belső erőforrásodat felhasználod. Ha az Ikrek úgy érzi, hogy még most is hiányzik a szerencse, akkor igénybe veheti a talizmán kövek segítségét. A tudatos kockázatvállalás ebben a hónapban hosszú utat tehet meg. Az Ikrek mesésen gazdaggá válhat, de jobb, ha nem reménykedik, hanem cselekszik.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X