Kos

A tavasz első hónapjában a pénzszerencse nem lesz az e csillagjegyhez tartozó emberek oldalán. A csillagok és a bolygók tiltják a hosszú távú projektekbe való befektetést, a valutába való befektetést, a hitelfelvételt és a kölcsönök felvételét. A Kosoknak óvakodniuk kell a manipulátoroktól. A speciális rúna pálcák segítenek megvédeni őket az ilyen mérgező emberektől. E jegy képviselői meglehetősen feszült pénzügyi időszakra számíthatnak. Lehetséges, hogy a pénzszerencse nem hagyja el őket azonnal, de jobb, ha óvatosak maradnak, és igyekeznek március első felére nem tervezni semmi sürgősen fontosat.

Bika

Az erős Vénusz és Merkúr hatásának napjaiban, azaz a hónap harmadik dekádjában minden vásárlás hasznosnak bizonyul és sok pozitív érzelmet hoz. Lehetőség nyílik arra, hogy kicsit megvadulj, pénzt költs a szórakozásra, nyaralásra. A pozitív hozzáállásnak köszönhetően a Bikák a hónap első felében is sok pénzügyi problémát elkerülhetnek. Az asztrológusok legfontosabb figyelmeztetése: nem kell kölcsönadni és kölcsönkérni pénzt ismeretlen emberektől. Ha március 2. és 18. között véletlenül mégiscsak költekeznél, jobb, ha megfogadod az asztrológusok univerzális tanácsait a sikeres vásárláshoz.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Az Ikreknek a gyenge Merkúr pártfogó időszakában érdemes megpróbálniuk elemezni a tetteiket a hibák miatt, és megpróbálniuk rájönni, miért nem változik jobbra az életük. Ez segít megtalálni a lyukakat a viselkedésünkben és a munkafolyamatunkban. Nem kell félni egy olyan állástól, amely nem hoz hatalmas jövedelemnövekedést, de stabilitással jutalmazza az embert. A március 19-től 31-éig tartó időszak rendkívül kedvezőnek ígérkezik: az univerzum lehetőséget ad az Ikreknek, hogy megvalósítsák régóta dédelgetett álmukat, valamilyen fontos vásárlást bonyolítsanak le, vagy előléptetést kapjanak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X