Kos

A Kosok számára december 13-19. között nagy jelentősége lesz a szavaknak, és csak utána a tetteknek. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy tartsuk szem előtt a pénz vonzását. Azok a Kosok, akik alaposan bele akarnak vágni a munkába és az üzletbe, erre összpontosíthatnak, ha fejest ugranak az üzletbe. Elkezdhetsz extra jövedelem után kutatni. Érdemes megjegyezni, hogy a jelenlegi bolygóállások inkább a szervezést, mint a kreativitást igénylő ügyekben segítik a sikert. Azok, akik szeretnek sietve dolgozni, nem számíthatnak nagyszerű eredményekre.

Bika

A Bikáknak sok pénzük lehet, amit elkölthetnek. Előre nem tervezett beszerzések, berendezések meghibásodása lehetséges. Hogy ne költsenek hiába pénzt, különleges módszereket kell használniuk a jó vásárláshoz. Ami különösen a munkát illeti, a Bika embereknek nem szabad megpróbálniuk mindent kézben tartani. Kreatívnak kell lenniük és improvizálniuk. Ezen a héten az éjszakai csillagok arra ösztönöznek, hogy lépj ki a komfortzónádból. Lehet, hogy munkahelyet váltasz vagy új hobbit kezdesz. Jobb, ha nem utasítjuk vissza az új ajánlatokat. A Bika jól fizető munkát találhat.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek

Az Ikrek ne feledkezzenek meg a pihenésről ebben az időszakban. Néha jót tesz az energiának, ha azt mondod magadnak, hogy állj meg és pihenj. A Mars növeli a pénzforgalmat és a termelékenységet, de nem segíti a gyógyulást, ezért a pihenésről sem szabad megfeledkezni. A negatív Merkúr-aktivitás azt sugallja, hogy az Ikrek ezen a héten küszködni fognak. Fontos, hogy higgyünk magunkban, és ne költsünk pénzt haszontalan dolgokra. Emellett ez a hét nem lesz a legkedvezőbb az üzleti utazásokhoz és a hosszú távú utazásokhoz. Vasárnap, a legveszélyesebb nap, a legjobb, ha egy fillért sem költünk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X