A pénzügyi szerencsét könnyebb kezelni, ha mindent tudsz a csillagok hatásáról. Az asztrológusok tanácsait és a bolygók hangulatát szem előtt tartva november második felét pénzesebbé és sikeresebbé teheted.

Kos

Ezen a héten maguk a csillagok gondoskodnak a Kosok sikeréről és jólétéről. Ez azt jelenti, hogy semmitől sem kell félned: az éjszakai Kos erőteljes energiája jó segítségedre lesz abban, hogy elérd, amit akarsz. Az asztrológusok ambiciózus célok kitűzését, drága vásárlásokat, betéteket és befektetéseket tanácsolnak. Fontos, hogy ne veszítsük el a magunkba vetett hitünket. A sikerre és jólétre vonatkozó megerősítések, valamint az optimista emberekkel való kommunikáció segít a Kosnak. Az asztrológusok azt is tanácsolják, hogy mindig legyen egy tartalék terv arra az esetre, ha a fő terv kudarcot vall. Az óvatosság a monetáris stabilitás alapja.

Bika

Az asztrológusok arra figyelmeztetik a Bikákat, hogy ne hagyják abba, ha már elértek legalább egy kis sikert valamiben. Fontos, hogy ragaszkodjunk ehhez az irányhoz: ez biztosan nagyobb győzelmekhez vezet. A karrierlétrán való feljebbjutás felgyorsítása érdekében kihasználhatod az előléptetésre vonatkozó suttogásokat. De ezen a héten nincs értelme valódi pénzügyi háborút vívni. Mindent kimért módon, nyers erő és konfliktusok nélkül kell fejlesztened. Nagyon fontos, hogy a pénzt, amit keresel, csak becsületes módon szerezd meg.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek

Itt az ideje, hogy a költekezés helyett a megtakarításon gondolkodjunk. Az Ikrek jegyűeknek jobb, ha a 15. és 21. közötti időszakban, különösen november 19-én, a holdfogyatkozás idején tartózkodnak a felesleges vásárlásoktól. Az asztrológusok azt tanácsolják a csillagjegy képviselőinek, hogy tartsák szem előtt a karma törvényeit, mivel ezen a héten a másokkal szembeni bármilyen becstelen cselekedet hatalmas problémákat okozhat a jövőben és akár már most is. Csütörtöktől szombatig a legjobb, ha nem veszünk fel hitelt, és nem adunk kölcsön senkinek. Az Ikreknek ilyenkor nyugalomra és csendre lesz szüksége.

Rák

A Rákoknak 15. és 21. között kerülniük kell az energiafogyasztást. Korábban elmondtuk, hogyan kell kezelni. A fáradtság a pénzügyi siker legnagyobb ellensége, mert a pénzáramlás már csak az erőfeszítéstől függ. Amennyi energiát fektet a Rák a munkájába, annyi pénz jön ki belőle. Lehetséges, hogy az e heti események közvetlen hatással lesznek a jövő évre. Ha a Ráknak hirtelen nehézséget okoz a döntéshozatal, az asztrológusok azt javasolják, hogy kérjen segítséget a barátoktól és a családtól – ők biztosan fontos tanácsokat adnak majd, hogyan kerülhet ki a nehéz helyzetből.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X