Az asztrológusok tippjei segítenek megbirkózni a pénzügyi nehézségekkel, és megtaláld a módját annak, hogy november 8. és 14. között növeld a bevételeidet. A jövő hétre vonatkozó pénzügyi horoszkóp mindenki számára tartogat néhány hasznos tippet.

Kos

A Kosnak meg kell tanulnia megérteni az univerzum jeleit. Az asztrológusok úgy vélik, hogy ezeket az embereket az éjszakai fény segíti a szerencse megőrzésében, vagy abban, hogy új utat találjanak a munkában és az üzleti életben. Gyakrabban kell majd hallgatnia az intuíciójára. A hét eleje mozgalmas lesz. A bolygók aktivitása hatással lesz a közérzetre és a hangulatra, ezért a Kosnak a harmónia és a nyugalom állapotában kell maradnia. A szakértők azt javasolják a Kosoknak, hogy minden energiájukat vessék bele az ügyeik befejezésébe. Jobb, ha még nem kezdünk bele semmi újba. Ez alatt az időszak alatt képesek lesznek tőkéjüket növelni.

Bika

Mindannyiunknak megvan a maga energiapotenciálja. A Bikáknak nem szabad túllépniük a képességeiken, és megpróbálniuk átugrani a csúcsot. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy most nyugodtnak és megfontoltnak kell lennünk. A kiegyensúlyozott döntések meghozatalának képessége nem egyszer megmenti a Bikákat egy munkahelyi fiaskótól. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a hetet rendezett felemelkedéssel kezdje, szánjon időt rá, és számoljon a józan ész érveivel. A hideg számítás megszünteti a spontán költekezést. Az olyan szakmák, mint a mérnök és a programozó lesznek a legsikeresebbek.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

Az Ikreknek csütörtökön és pénteken lesz a legnagyobb pénzügyi szerencséje. Ebben az időszakban az éjszakai csillagok lesznek a legkedvezőbbek számukra, így az üzletkötések, találkozók és bármilyen üzlet a legmagasabb szinten zajlik majd. Fontos, hogy az energetikai és pszichológiai támadások elleni védekezés hét bevált módszerét alkalmazzuk, hogy ne fordítsuk el a szerencsét. Az emberek mérgezőek és mohók lehetnek, ezért a legjobb, ha egyedül cselekszünk. Egyáltalán nem jó ötlet, ha most senkinek sem beszélsz a terveidről és a pénzügyeiddel kapcsolatos módszereidről. Az önbizalomtól vezérelt Ikrek lesz a befutó.

Rák

Ha a Ráknak pénzproblémái vannak, öt egyszerű feng shui-szabály segít megszabadulni tőlük. Az asztrológusok szerint a Rákoknak azokra a dolgokra kell összpontosítaniuk, amelyek örömet okoznak nekik. A pozitív hozzáállás segít nekik abban, hogy megtalálják a módját annak, hogy megbirkózzanak a sok nehézséggel, és győztesen kerüljenek ki bármilyen kétértelmű helyzetből. Pénzügyi nehézségek csak akkor merülhetnek fel, ha a Rákok engednek a kísértésnek, és valami haszontalan dologra költik a megtakarításaikat. A kiadások szempontjából a legveszélyesebb nap november 10-e lesz. Jobb, ha ezen a napon nem kötünk semmilyen üzletet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X