A pénzügyi kérdések túlzás nélkül az élet legfontosabb részei. Annak érdekében, hogy több pénzt keress és költsd el megfelelően a szükségleteidre, próbáld meg követni az asztrológusok ajánlásait erre a hétre.

Kos
Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne felejtsd el, hogy a boldogság nem csak a pénzről szól. Igen, könnyebb gazdagságban élni, mint szegénységben, de ez nem jelenti azt, hogy a pénz a végső boldogságot jelenti. Ezen a héten a Kos képes lesz ezt megérezni és megérteni. Ez a megvilágosodás időszaka, a változás időszaka – mind belső, mind külső változásoké. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy sürgősen és céltudatosan cselekedj. Nem kell félni a nagy pénzügyi döntések meghozatalától sem. Ez az az idő, amikor ők lesznek a megfelelőek.

Bika
Ahhoz, hogy a Bikák pénzügyi szerencsét érjenek el, a hetet otthonuk és lelkük megtisztításával kell kezdeniük. Ez segíteni fogja az életet megváltoztató döntések meghozatalát a munkahelyen és az üzleti életben. Ha lehetőség adódik arra, hogy kipróbáljunk valami újat, jobb, ha előbb megvizsgáljuk a terepet. Most nem kell sietni. Ez a Bikát fiaskóba fogja vezetni. A pénzzel való bánásmódban nem szabad lankadni. A pénzt a pénztár elhagyása nélkül kell megszámolni, hogy óvakodjunk a gátlástalan árusoktól. Ha vásárolni mész, jobb, ha egy szeretteddel együtt mész.

Ikrek
Az Ikrek embereknek változtatásokat kell végrehajtaniuk az életükben, hogy elérjék a pénzügyi jólétet. Kezdheti például a napi rutinjával és általában a rendszerével. A túlzás – a túlhajszoltság vagy éppen ellenkezőleg, a tétlenség – szintén ellene van ennek a hétnek. Találd meg az arany középutat. Fontos, hogy figyelemmel kísérjük egészségünket és elkerüljük a felelőtlen viselkedést. A megfelelő együttműködés a körülötted lévő emberekkel szintén segít az Ikreknek a jövedelmük növelésében.

Rák
A Rákok egy gyors pénzritkasággal növelhetik a jövedelmüket, de jobb, ha szombat előtt minden szükséges feladatot elvégeznek. Ezen a napon a Mars gyengül, és magával viszi a Rák lendületességét, intuícióját és pénzügyi érzékét. A szerencse követi a magabiztos embereket ebben a jegyben. Segíteni fogja őket abban, hogy a lehetséges határait feszegetve megoldást találjanak minden sürgető és fontos problémára. Ez egy nagyszerű időszak az üzleti utakra, új vállalkozások indítására és munkahelyváltásra. A pénz a kreatívan fejlett Rákok kezébe kerül.

Oroszlán
Oroszlánként nyugodtan elmehet vásárolni, hogy feldobja a hangulatát. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy használjunk szerencsehozó bűbájt, hogy elkerüljük a túl sok felesleges költséget. Ez a hét arra is tökéletes, hogy új hobbi és munkahelyváltás után nézzen. A törvény megszegése pénzügyi veszteségeket okozhat. Az oroszlánoknak mostantól szigorúan tilos az erkölcsi szabályok ellen vétkeznie. Az új környezethez való alkalmazkodás jól fog menni, így az Oroszlán anyagilag is sikeres lesz az új munkahelyén.

Szűz
A Szűznek érdemes odafigyelnie a sikeres emberek szokásaira. Itt az ideje, hogy megtanulja és magáévá tegye őket. Az október 25. és 31. közötti időszak nagyon kedvező a tanulás szempontjából. A legjobb kiút a nehéz pénzügyi helyzetből most az, ha megpróbálsz valami újat csinálni, kilépve a komfortzónádból. A hét kedvezően kezdődik, de nem biztos, hogy a legkedvezőbben fog végződni. Ez azért van, mert a hét végén a Mars a Skorpióba lép, gyengítve ezzel a befolyását. A Szűz egy kicsit jobban érintett lesz, mint a többiek. Elveszítik motivációjuk egy részét.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Mérleg
A Mérlegeknek érdemes már a hét elejétől kezdve hasznos reggeli rituálékat alkalmazniuk, hogy energiát gyűjtsenek velük a siker és a szerencse érdekében. Tény, hogy az éjszakai fényszögek ezt az időszakot meglehetősen dinamikussá és kiszámíthatatlanná teszik a pénzügyi és munkatervek terén. A Mérlegeknek kicsit kreatívabbnak kell lenniük a problémák és feladatok megoldásában. Az asztrológusok azt is tanácsolják, hogy az ellenséggel való kibékülést keresse. Ez segít megoldani néhány problémát, és enyhíteni a rájuk nehezedő feszültséget. A veszekedések és konfliktusok nagy anyagi veszteségeket okozhatnak.

Skorpió
A Skorpiókat az asztrológusok arra ösztönzik, hogy figyeljenek a pénzzel kapcsolatos előjelekre. Az éjszakai fényességek olyan titkos jeleket küldenek a Skorpióknak, amelyek a helyes útra terelhetik őket. A legjobb gyógyír minden pénzügyi bajra a gyorsaság és a lendület. Mozgásban kell lenned, és próbálj meg nem elkeseredni. Mások befolyása nagyon erős lesz a Skorpió életében. A hozzád közel álló emberek és kollégák zseniális ötletet adhatnak neked, és önbizalmat adhatnak neked.

Nyilas
Ez az időszak kedvező a tanulás szempontjából, ezért a Nyilasoknak érdemes kihasználniuk a memória javítására szolgáló tippeket, gyakorlatokat és talizmánokat. Az üzleti életben és a munkában kerülni kell a tapintatlanságot, az erkölcs és a törvény megszegését. Minden Nyilasnak, aki sok időt tölt vezetéssel, óvakodnia kell a szabályszegéstől. Akik emberekkel dolgoznak, azoknak egy kicsit határozottabbnak kellene lenniük. Az éjszakai csillagjegyek a Nyilasokat a szokásosnál több pénzhez segítik ezen a héten. A legfontosabb, hogy ne legyünk lusták.

Bak
A Bakoknak növelniük kell az energetikai rezgéseiket, hogy javítsák a teljesítményüket. A csillagok és a bolygók ezen a héten nem lesznek aktívak, így a Bakoknak csak magukra kell hagyatkozniuk. Az asztrológusok több munkát javasolnak, de fanatizmus nélkül. Fontos, hogy tudjon pihenni és szórakozni, hogy gyorsabban regenerálódjon. Nem kell elhamarkodott döntéseket hozni. Ezek a Bakok pénzébe és sikerébe kerülhetnek. A sietség több gondot fog okozni, mint anyagi hasznot.

Vízöntő
Ezen a héten a Vízöntőket nem ellenségek, nem problémák, hanem saját negatív hozzáállásuk akadályozza meg a meggazdagodásban. A Vízöntő legerősebb ellenfele saját maga lesz. Az éjszakai világítótestek indulatosabbá, kiszámíthatatlanabbá teszik őket. Ezen a héten a legjobb, ha óvakodunk az értelmetlen költekezéstől. A munkában és az üzleti életben nem szabad hagyni, hogy a kapzsiság uralkodjon. Ha a Vízöntő megpróbál nagyobb szeletet kaparintani a tortából, az újabb problémákat idézhet elő. Ezeknek az embereknek erős ellenállással kell szembenézniük.

Halak
A Halaknak ezen a héten sok nehéz, ideges helyzetük lehet a munkával, pénzügyekkel és ügyekkel kapcsolatban. Egy buddhista szerzetes tanácsai segítenek nekik abban, hogy a legnehezebb helyzetekben is nyugodtak maradjanak. A csillagok okozta hangulatingadozások sem kedveznek a Halaknak. Ahhoz, hogy ez ne rontsák a hírnevüket, fontos, hogy megtanuljanak bocsánatot kérni. Nagyon veszélyes üres ígéreteket tenni, és megtévesztéssel növelni a bevételt. Arra kell törekedni, hogy tisztességesen megéljünk, és segítsük a kollégákat.

X