Kos

A Kos ezen a héten lendületben lesz. A Merkúr pozitív hatása energiát, üzleti tevékenységet és motivációt hoz, amihez az asztrológusok azt tanácsolják, hogy használjuk ki céljaink eléréséhez. A hét elején érdemes elkerülni az új vállalkozásokat, az ingatlanokkal kapcsolatos nagy vásárlásokat és az üzleti partnerek keresését. Most jobb, ha minden erődet az aktuális feladatok végrehajtására irányítod. A Kosok, sok más emberrel ellentétben, nem félhetnek a kockázatoktól, hiszen ezen a héten indokoltak lesznek. A csillagok is segítenek ezeknek az embereknek kibontakoztatni a tehetségüket.

Bika

A jövedelem növelése érdekében a Bika megpróbálhat értékpapírokba fektetni, ez egy remek alkalom arra, hogy valami szokatlant tegyél. A Bikáknak gyakrabban kellene használniuk a speciális pénzmágneseket az otthonukban. Ezek egyszerű dolgok, melyek vonzzák a pénzügyi szerencsét. Ezek megléte rendkívül fontos lesz augusztusban. Az asztrológusok azt is tanácsolják, hogy a hét elején fejezzenek be minden sürgős ügyet, mert a hét vége eseménydús lesz. Lehet, hogy egyszerűen nem marad idő a fontos feladatokkal való foglalkozásra. Nincs értelme adósságokat halmozni, terveket és fontos feladatokat halogatni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

A pénzügyi szféra számára a legveszélyesebb nap augusztus 1-je, mivel a Mars ekkor az Uránusszal kerül együttállásba. Az érzelmi vásárlás e szempont miatt nem ajánlott. A hét elején a Jupiter retrográd volta miatt előfordulhat, hogy a munkatársaiddal vitába keveredsz. Ebben az esetben az asztrológusok azt tanácsolják, hogy erős energiaráfordítással old meg a nézeteltéréseket. Ezek segítenek a helyzet stabilizálásában. A hét végén jelentős áttörésekre számíthatsz szakmai téren. Ez az Ikrek és a színre lépésük ideje.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X