Kos

Az e heti bolygóaktivitás új pénzügyi lehetőségeket nyit meg a Kosok számára. Az egyetlen dolog, ami megakadályozza őket abban, hogy a siker útját egyengessék, az a Merkúr és a Plútó negatív aspektusa 11-én. A Kosnak le kell vetnie a mentális korlátokat és korlátozó hiedelmeket, valamint mások mérgező véleményét ahhoz, hogy új távlatokat lásson. A konzervatív megközelítés sem lesz jó választás. Az elavult módszerek kevésbé lesznek hatékonyak, mint az innovatív és merész módszerek. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy keressük a lehetőségeket ott, ahol kihívások vannak. Nem kell félni tőlük.

Bika

A Bika életében ezen a héten a szavaknak óriási súlya lesz. Ezért érdemes minél ritkábban kimondani azokat, amelyek megakadályozzák, hogy meggazdagodj és boldogabbá válj. Az inaktivitás a pénzügyi sikertől is elriaszthat. Ezen a héten minden jel arra mutat, hogy a Bikáknak döntő lépést kell tenniük a győzelem felé. Fontos, hogy folytassuk a korábban megkezdett dolgokat. A kemény munka mindenképpen meg lesz jutalmazva. Képesek leszünk a sürgős ügyek megoldására, égető megrendelések teljesítésére, adósságok kezelésére. A szorongás és az ingerlékenység elűzi a szerencsét, ezért fontos, hogy pozitívak maradjunk.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp a 2023. március 27. és április 2. közötti hétre

Ikrek

Az Ikrek embereknek szerencséjük lesz a szokásos ügyeikben. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy pénzmágneseket használjunk az otthonunkban. Ők azok, akik a legtöbb pénzügyi szerencsét vonzzák. Ez nemcsak az otthon dolgozókra, hanem mindenki másra is vonatkozik. Az Ikrek alkalmazkodik a leggyorsabban egy új környezethez, és minden adódó helyzetből képes lesz hasznot húzni. Most nincsenek retrográd bolygók, így a pénzügyi változások szigorúan pozitívak lesznek. Van esély arra, hogy további bevételi forrást találj.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X