Kos

A legnagyobb pénzügyi gondokra a Kosok számíthatnak, akik gyakran negatív aurával kommunikálnak az emberekkel. Kerülni kell azokat, akik negatív energiát sugároznak. Az üzleti életben és a munkában az asztrológusok azt tanácsolják, hogy helyesen válaszd meg szövetségeseidet, mert lehetnek közöttük rosszindulatúak, akik veszélyeztetik a Kos pénzügyi terveit.

Bika

Ezen a héten a legfelelősségteljesebb és legmegbízhatóbb Bikáknak nagy szerencséjük lesz. E jegy képviselői megnyilvánulhatnak ezekben a tulajdonságokban. Ritkán hagyjátok magukra a megkezdett ügyeket, és ez most jól fog jönni nektek. Képesek lesztek megfelelően befektetni a pénzt, ajándékokra költeni magatoknak és szeretteiteknek. Ez egy nagyon jó időszak arra, hogy új dolgokba kezdj, terveket dolgozz ki a jövőre nézve. Augusztus közepén érdemes a holnapra gondolni, elfelejteni a múlt hibáit.

Ikrek

A jegy képviselői ezen a héten állandó háztartási problémákra számíthatnak, amelyek bizonyos pénzügyi befektetéseket igényelnek. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a kisebb gondok leküzdése érdekében a legfontosabbakra kell összpontosítani. Minden másodlagos ügyet az Ikreknek átmenetileg félre kell tenni. A pénz szereti a koncentrációt és a szorgalmat.

Rák

E jegy képviselői számára ez az augusztusi hét nap nagyon stresszes lehet. A testmozgás segít megszabadulni az érzelmi kiégéstől és növeli az energiát. Ez lehetővé teszi a munkaügyek időben történő befejezését és a pénzügyi szerencse növelését. Általánosságban elmondható, hogy a pénzszerencse állandóan ezeknek az embereknek a közelében lesz, így augusztus 7-től 13-ig pénzügyileg aktívak lehetnek.

Oroszlán

Az Oroszlánok az egyik legbosszúállóbb csillagjegyek közé tartoznak, bár ezt ritkán vallják be maguknak. Pénzügyi kérdésekben a bosszúvágynak nagyon romboló ereje lesz. Az asztrológusok azt tanácsolják az Oroszlánoknak, hogy ne töltsétek meg a fejeteket negatív érzelmekkel, és ne arra összpontosítsatok, hogy a sértetteket ugyanabban az érmében próbáljátok visszafizetni. Koncentráljatok a vásárlásra és a jó hangulatra. A Merkúr ebben segíteni fog titeket.

Szűz

A Szüzek nagyon fáradtak lehettek az elmúlt hetekben. Ha a fejében képviselői e jegy felhalmozódott sok negatív hozzáállás, hogy megakadályozzák, hogy elérjék a kívánt, meg kell, hogy ne az utolsó ugrás a pénzügyi Olümposz, és csak pihenni. Elmehettek vásárolni – a frissítések feldobják a hangulatot. Itt az ideje, hogy egy kis nyaralást készíts magadnak.

Mérleg

A legtöbb Mérleg számára a siker fő összetevője ezen a héten a szorgalom. A jegy szülöttei számára a lustaságtól és az apátiától való megszabadulás, valamint az energia növelése szerencsés lesz 7-től 13-ig. Ezen a héten nem szabad kibújni a munka alól, és jobb, ha korán elkezdesz dolgozni, hogy az elsők között lehess a bónuszért és az emelésért.

Skorpió

Mindannyiunknak vannak szörnyű szokásaink. A Skorpióknak ebben a hét napban szembe kell nézniük belső démonaikkal. Ez persze messze nem a legjobb módon befolyásolja majd a pénzügyi szerencsét. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne utasítsa vissza a kollégák és az üzleti partnerek segítségét. Mérsékelt vásárlással feldobhatja a hangulatát. Ki kell használni a pillanatot, amíg a Merkúr nagyon erős.

Nyilas

A Nyilasoknak most el kell engedniük minden sérelmet, meg kell szabadulniuk a hosszú idő alatt felgyülemlett haragtól és gyűlölettől. Ezek romboló érzések, amelyeknek nincs helyük a Nyilasok életében. A Nyilasok pozitív tudatállapota nagyon jó hatással lesz a kreatív és pénzügyi sikerekre, az új ötletek megjelenésére és általában a pénzügyi szerencsére. Ez az az időszak, amikor nem szabad elkeseredni. Fontos, hogy reménykedőek maradjunk.

Bak

A Bakok számára a siker legjobb pénzügyi katalizátora, mint mindig, a jó hangulat, valamint a szorgalom lesz. Jó hangulatban, e jegy szülöttei nagyon produktívak lesznek a kreativitásban és a szellemi munkában. Fizikai erejük és munkakedvük is nagyobb lesz. A lustaság visszaszorul, ami lehetőséget ad arra, hogy több pénzt keressetek.

Vízöntő

Az asztrológusok azt javasolják e jegy képviselőinek, hogy ne legyenek fukarok, nehogy rossz benyomást keltsenek másokban. Emlékezni kell valami jóra, elfelejtve a múlt pénzügyi kudarcait. Ez lehetővé teszi, hogy egy gyümölcsöző hétre állítsd be magad, megtaláld a legerőteljesebb motivációt és erőt a pénzkereséshez, új munkát keress, megold a legnehezebb problémákat.

Halak

A Kosoknak sok anyagi gondjuk és problémájuk lehet, de a legtöbb esetben ők a hibásak – a kapkodásuk és a meggondolatlanságuk. Meg kell szabadulni attól a vágytól, hogy mindent gyorsan és nyers erővel érj el. Így megtakarítod és növeled a pénzedet. Az asztrológusok azt is javasolják, hogy ne vásárolj túlságosan. Gátlástalan eladókkal vagy akár csalókkal is találkozhatsz.

X