Kos

A Kosoknak ezt a hét napot a munkában való helytállásra kell felhasználniuk. Félelem nélkül kell előrehaladni, és nem szabad félni kezdeményezni, nehéz kérdéseket megvitatni a felettesekkel, és kemény munkát végezni, ami bátorságot és fokozott összpontosítást igényel. Sőt, a Kosok még a gondolataik erejével is képesek lesznek pénzt vonzani, mivel az energetikai hátterük igazán erős lesz. Ezek az emberek képesek lesznek a megfelelő módon befolyásolni a körülöttük élőket. Az erőteljes Vénusz is segít abban, hogy rövid időn belül motivációt és energiát adjon céljaink eléréséhez.

Bika

A hét vegyes eredményeket hoz a Bikák számára: egyrészt anyagi sikereket hozhat, másrészt új kiadások, gondok és felelősségek jelentkezhetnek. Ebben a tekintetben jobb, ha a pénzügyi és a munkaélet fontos eseményei előtt szerencsét hozó bűbájokat használunk. Ezen a héten a jegy képviselői is képesek lesznek olyan munkát találni vagy olyan vállalkozásba kezdeni, amely a jövőben jó jövedelmet hoz. A február 13-19. közötti hét a legjobb időszak arra, hogy új célt és új hobbit keress. A Merkúr aktivitása segít abban, hogy a prioritásokra összpontosíts.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

Az Ikrek ezen a héten nyugodtan bonyolíthatnak le fontos és drága vásárlásokat. A szerdát és a csütörtököt jobb, ha nem választod erre, de a többi napon nyugodtan rendelhetsz valamit a házhoz az interneten, vagy elmehetsz vásárolni. Jó lenne olyasmit vásárolni, ami örömet okoz. A hét pozitív érzelmeire még nagyon sokáig emlékezni fogunk. A csillagok az Ikreknek igazán óriási lehetőséget kínálnak jövedelmük növelésére. Mindössze annyit kell tenniük, hogy koncentráltan és odaadóan dolgoznak az aktuális feladataikon.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X