Kos

Március első napja és február vége kedvező időszak lesz az üzleti kommunikáció, a tárgyalások és az interjúk szempontjából. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ne vesztegessük az időt, és cselekedjünk. A Kosok számos követelése és javaslata meghallgatásra talál, és az ötleteiket jóváhagyják. Március 2-tól valószínűleg nem adódik többé ilyen lehetőség. A Merkúr drámai energiaváltást hajt végre. Ez megfosztja a Kosokat a szilárd talajtól a lábuk alatt. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a kudarcot meg kell ünnepelni. Ennek több oka lehet. A kihívásoknak valami újat kell megtanítaniuk nekünk, és rugalmasabbá kell tenniük bennünket.

Bika

A Bikák próbálják meg pozitívan tölteni a hét elejét. Fontos, hogy tehetségről, nyitottságról és a siker iránti érdeklődésről tegyenek tanúbizonyságot. Akkor az univerzum viszonozni fogja ezt. A Merkúr romló hangulata ellenére a Bikákat ezen a héten csak jó emberek veszik körül, így nem kell visszautasítani az általuk felajánlott segítséget, különösen az anyagiakat. Az erős szerencse és a gazdagság varázsa segít részben ellensúlyozni a Merkúr gyengeségét. Ez az időszak nem lesz alkalmas utazásra és új munkahely keresésére.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Az álmaik megvalósítása csütörtöktől rendkívül nehézzé válik az Ikrek számára. Szerencsére a pénzproblémák mulandónak bizonyulnak, de csak akkor, ha az Ikrek nem csinálnak belőle nagy ügyet, és megpróbálják az amulettköveket használni a balszerencse ellen. Lehetséges, hogy ezek az emberek támogatást kapnak a szeretteiktől. Ez a hét jó alkalom lehet arra is, hogy nyaralni menjenek, ha van kedvük és lehetőségük hozzá. Jobb, ha március 1. előtt nagyobb összegű vásárlásokat bonyolítanak le, beleértve március 1-jét is. E jegy képviselői jól járnak majd velük. Megpróbálhatják újszerűen berendezni a lakásukat. Ez jót fog tenni a kreativitásuknak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X