Pénzügyi horoszkóp a 2023. július 31-től augusztus 6-ig tartó hétre

Kos

A Kosok számára az üzleti, pénzügyi és munkával kapcsolatos ügyekben egy kis szünet következik. Ez alkalom lesz arra, hogy elkezdj cselekedni. Most e jegy képviselői afféle mágnesként vonzhatják azokat az embereket, akiknek pénzügyi segítségre vagy tanácsra van szükségük. Jobb, ha a támogatásra irányuló kéréseket nem érzékeled negatívan. Minden segítségnyújtási kísérlet a jövőben pénzügyi sikernek fog bizonyulni. Jót kell tenni, mert az emberek nem fogják elfelejteni.

Bika

A legtöbb nagyobb vásárlást jobb most, amíg a Merkúr erős. Tervezést is végezhetsz. Ha valami rosszul sül el, vissza kell nézned a múltba, hogy megnézd, hol követtél el hibákat. Forrni fog a pénzügyi élet. Ez jó dolog, mert mindig a helyzet magaslatán kell maradnod. Ezt a hetet annak szentelheted, hogy új kapcsolatokat, új embereket találj, akik inspirálnak téged a dolgokra.

Ikrek

Ez egy remek időszak arra, hogy elkezdj tanulni, fejleszd a képességeidet és új információkhoz juss. Egy évszázad élni, egy évszázad tanulni, ahogy mondani szokták. Fontos az is, hogy bízz az intuíciódban. Ez nem egyszer segít az Ikreknek. Ne félj az árral szemben mozogni. A nehézségek bölcsebbé tesznek minket, és az e jegyhez tartozó embereket kétszeresen is bölcsebbé teszik. Jobb, ha csak megbízható eladóknál vásároltok.

Rák

A Rákoknak lehetőségük lesz arra, hogy befejezzék, amit korábban elkezdtek. Az egészségük és a szerencséjük szorosan összefügg majd egymással. Tény, hogy az élet pénzügyi területén maximális aktivitást kell majd tanúsítanod, hogy talpon maradj. Ehhez sok energiára, ambícióra és motivációra lesz szükség. Jobb, ha most egészséges életmódot folytatsz, hogy ne veszítsd el a pénzügyi szerencsédet. Ellenkező esetben sok pénzt költhetsz orvosokra.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Több időt kell a munkára és az üzletre fordítanod. Az Oroszlánok számára ez egy remek időszak a munkához és az üzlethez. Új hobbikat, új időtöltéseket kereshetsz, pénzzé teheted a tehetséged. Ez a hét nap kiválóan alkalmas arra, hogy új bevételi forrásokat találj. Nem kell megállni, még akkor sem, ha most minden jó és minden megfelel neked. Az Oroszlánoknak is óvatosnak és hidegvérűnek kell lenniük.

Szűz

A csillagok és a bolygók anyagi szerencsével jutalmazzák a Szűznek a diplomáciáját. Ez egy remek időszak az emberekkel való együttműködésre. Azonnali pénzügyi sikerre van esély. Ez azt jelenti, hogy a Szűz mesésen meggazdagszik, vagy a szokásosnál kevesebb erőfeszítéssel, de ugyanolyan eredménnyel, mint máskor. Az álmok formát öltenek, és jó hangulatot adnak ezeknek az embereknek. Nemcsak álmodni kell hiába, hanem cselekedni is.

Mérleg

A Mérlegek energetikai lökést kapnak. A pénzügyi szerencse folyamatosan mellettük lesz. Ez jó hír mindazoknak, akik sok pénzt költenek, vagy megpróbálnak többet keresni. Nagy esély van arra, hogy a Mérlegek tehetségére felfigyelnek a megfelelő emberek. Jobban kell reklámoznod magad és a képességeidet. E jegy képviselői most érzelmi magaslatokon vannak, ezért időt kell tölteniük az üzleti életben.

Skorpió

A Skorpiók számára az inspiráció fő forrása a barátoktól és a rokonoktól származik majd. Számos ötlet és projekt az ő oldalukról kapod majd a legerősebb támogatást. Törekedni kell arra, hogy új ismeretekre tegyél szert, mivel a Merkúr nagyon erős. A pénz a 31. és 6. nap közötti időszakban azokat a Skorpiókat fogja szeretni, akik magabiztosak önmagukban. Az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy a megkezdett ügyeket vigyétek a végére.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Nemcsak dolgozni kell tudni, hanem pihenni is. Most a Nyilasok ne dolgozzanak túl sokat. Pontosan annyit kell dolgoznod, amennyit az egészséged és a józan eszed megenged. Nem szabad erőltetned, kínoznod magad a munkával. Ez egy nyugodt időszak lesz, különösebb pénzügyi problémák nélkül. A lényeg, hogy ne változtasd meg a prioritásokat, és kövesd a korábban elfogadott célokat a pénzügyek terén.

Bak

A Bakoknak több időt kell szentelniük az önfejlesztésre. Az esetleges pénzügyi nehézségeket kitartással, a legjobbra való törekvéssel oldják meg. Nem állhat meg az elért eredményeknél, mert a tétlenség pénzügyi veszteségekhez vezethet. Új, még ambiciózusabb célokat kell kitűznöd magad elé, hogy ne veszítsd el a fonalat. A szerencse pénzügyi téren július 31-től augusztus 6-ig melletted áll.

Vízöntő

A Vízöntőknek meg kellene tanulniuk megtartani a szavukat – ez a legfontosabb tanács, amelynek figyelmen kívül hagyása nagyon sokba kerülhet. Ha a Vízöntők megígértek valakinek valamit, azt mindenáron teljesíteniük kell. Egyszerűen nincs más út. Ideje megszabadulni a lustaságtól és az apátiától. Senki sem tökéletes, de mindenki közelebb kerülhet az ideálishoz. A Vízöntőknek ez nem okoz majd különösebb nehézséget.

Halak

A Halaknak ezen a héten kicsit pozitívabbnak kellene lenniük, hogy a pénz is jusson nekik. Véletlen bevételek és véletlen kiadások lehetségesek. Ha a Halak véletlen szerencsejátékhoz jutnak, akkor osszák meg a pénzt azokkal, akik nélkül az elérhetetlen lenne. Az egyedülálló Halaknak lehetséges egy irodai románc. Ez kétféleképpen is befolyásolhatja a pénzügyeket, ezért jobb, ha óvatosak vagytok.

X