Kos

A Kosoknak edzeniük kell az akaraterőjüket, mert ez az, ami ezen a héten és általában a közeljövőben gazdagabbá és sikeresebbé teszi őket. Az, hogy a Kos hogyan birkózik meg az akadályokkal és a kihívásokkal, meghatározza majd a pénzügyi sikerét. Azok a Kos szülöttek, akik a karrierjükkel vannak elfoglalva, sok sikernek örülhetnek ebben a hét napban, különösen a hét második felében. A Vénusz megóvja a Kosokat a pénzügyi zűrzavartól. Ez a stabilitás időszaka lesz, amelyben a Kosok kitalálhatják, milyen irányba induljanak tovább.

Bika

A Bikáknak a hét elején szükségük lesz a védő amulettek segítségére, mivel a munka és a pénzügyi szféra kiszámíthatatlanná válhat. Azoknak a Bikáknak, akiknek a munkája számításokkal, pénzfogadással, banki ügyintézéssel vagy kereskedelemmel jár, jobban oda kell figyelniük az apró dolgokra, mert egy apró hiba sok bajt és felfordulást okozhat. Ha van lehetőségük arra, hogy néhány nap plusz szabadságot kivegyenek, az jól jönne. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor folyamatosan meg kell találni az egyensúlyt a pihenés és a munka között.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Ikrek

Az Ikreknek érdemes az állatövi erőforrásaiktól segítséget kérniük, mert ez a hét biztosan nem lesz könnyű. E jegy képviselőinek viselkedése meglehetősen impulzívvá válhat. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ne hozzanak elhamarkodott döntéseket, gondolkodjanak racionálisan és vegyék figyelembe mások véleményét. Ellenkező esetben konfliktus alakulhat ki a munkahelyi csapatban. A kezdeményezést most nem biztos, hogy megértik és támogatják a csillagok. Még a rendelkezésre álló pénzügyi forrásokkal való rendelkezés is nehézségeket fog okozni. Fontos, hogy figyelj a hozzátartozói tanácsaira.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X