Kos

A Kosok szeretnek elég agresszívan fellépni a munkában és az üzleti életben, de 6. és 12. között nem szabad megfeledkezniük a bumeráng törvényéről. Ez az ilyen kihívásokkal teli időszakokban a leglényegesebb. Ha keresztbe teszel valakinek, és a haszon érdekében csalsz, az a közeljövőben visszaüthet. Most jelentősen megnő annak a kockázata is, hogy hirtelen kétségek miatt rossz döntést hozzanak. A Kosoknak nem szabad elfelejteniük, hogy ez a hét a jövőbeli sikereik vagy kudarcaik alapjait rakja le, ezért a gondos tervezés hasznos lesz.

Bika

A Bikáknak óvatosnak kell lenniük a vásárláskor és általában a pénzköltéskor. Már egy egyszerű bevásárlólista is nagyban megkönnyítheti az életüket, mielőtt elmennek a boltba. Ahhoz, hogy az e heti nehézségek és problémák ne idegesítsék fölöslegesen, négy lépést tehetnek, hogy megnyugodjanak és megértsék önmagukat. A Merkúr és a Vénusz rossz befolyása minden kártyát összekuszálhat. Minden döntést alaposan meg kell fontolni, és követni kell az univerzum által adott támpontokat. Kényeztesd magad néhány apró finomsággal, de a legjobb, ha a pénzügyeidet a lehető legmegfontoltabban intézed.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

Az asztrológusok azt tanácsolják az Ikreknek, hogy csak a szükséges dolgokra költsék a pénzüket. Ha a legkisebb kétség is felmerül egy vásárlás szükségességével kapcsolatban, jobb, ha nem teszi meg. Nagyobb nehézségek várhatnak az Ikrekre az utakon, ezért fontos, hogy óvatosak legyenek mindazok, akik sok időt töltenek autóvezetéssel. Az asztrológusok azt tanácsolják az ilyen Ikreknek, hogy gyakrabban használjanak amuletteket az autóra és a sofőrre. Kétségek vagy erővesztés esetén erkölcsi és pszichológiai támogatást kérhet a hozzá közel álló emberektől.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X