Kos

Ennek a jelnek a képviselői a pénzügyi horoszkóp szerint fontos, hogy megszabaduljanak a belső démonoktól. A kétségek és a félelmek blokkolhatják a pénzáramlást. Fontos, hogy a Kosok higgyenek önmagukban, nyugodtan és felhajtás nélkül dolgozzanak, végezzék a munkájukat úgy, hogy az eredmény elsősorban a Kosoknak magának feleljen meg. A héten a vásárlások egészen megfelelőek lesznek, de jobb, ha átgondoltan teszik meg őket.

Bika

Sok Bika szeptember végére rájön, hogy miben szeretne változtatni az életében. Ez kihatással lesz a pénzügyi szférára is. Tevékenységváltáson, szakmai átképzésen, saját vállalkozáson vagy egyéb ígéretes törekvéseken gondolkodhatnak. Korai lenne még határozott lépéseket tenni: az égitestek most viszonylag nyugtalanok.

Ikrek

Az aktív tevékenység segít az Ikreknek, hogy talpon maradjanak. Ne nélkülözzétek a kiadásokat, de azokat produktív irányba terelhetitek. Különösen fontos, hogy biztosítsd magad azokban a kiadásokban, amelyek minden alkalommal váratlanul vagy nem időben történnek: azonnal tegyél félre egy összeget a hitelek vagy számlák kifizetésére, a gyógyszeres szekrénybe gyógyszerek vásárlására, a háziállatok élelmiszerkészletének feltöltésére. Az Ikreknek a lista szerint kell cselekedniük, hogy ne felejtsenek el semmit.

Rák

A hét telített lesz és a Rákban. Megbeszéléseket kell tartaniuk, megbeszéléseken vagy ötletelésen kell részt venniük, ügyfelekkel és partnerekkel kell kommunikálniuk – egyszóval az üzleti tevékenység bennük a csillagok állása alapján megüti a mércét. A szakértők azt tanácsolják, hogy pihenjetek sokat, hogy ez a menetrend ne vezessen fáradtsághoz vagy álmatlansághoz.

Oroszlán

Az Oroszlánok asztrológusai azt javasolják, hogy ne dobd ki a pénzt – a pénzeszközökre még szükség lesz, méghozzá elég hamar. A kereskedelmi ügyek jól fognak alakulni a héten, de jobb, ha nem péntekre időzíted a fontos üzleteket, vagy legalábbis különösen alaposan felkészülsz rájuk. Utazásra, munkahelyváltásra vagy üzleti tárgyalásokra sem rossz időszak ez. A hozzád közel álló embereknek pénzt is kölcsönadhatsz.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Szűz

A Szűz életszférái szeptember végén szorosan összekapcsolódnak: a karrier sikerei a szerettei támogatásától, a testi egészség az önmegvalósítástól, a szerelmi életben rejlő lehetőségek pedig a pénzügyektől függenek. Sok Szűz szeretne majd meglepetésekkel kedveskedni rokonainak, barátainak vagy partnerének. Az újévre szánt ajándékok után már előre lehet nézni: a Szüzek valószínűleg nagy kedvezményekkel találnak majd dolgokat, anélkül, hogy a minőségből veszítenének.

Mérleg

A tanulás és az új tapasztalatok megnyitják a siker kapuit a Mérlegek előtt. Itt az ideje, hogy fejleszd a készségeidet, mert személyzeti változások várnak rád. Ez egy jó időszak a képzésre, továbbképzésre. Ám a víz nem folyik a fekvő kő alatt, és a Mérlegnek példamutatással kell bizonyítania. Fontos ellenőrizni, hogy mire költitek a pénzt: fennáll a veszélye, hogy csalók áldozatává váltok, ezért jobb, ha óvatosabbak vagytok.

Skorpió

A Skorpióknak érdemes elgondolkodniuk egy jövőbeli nyaraláson. Az energia-újraindítás és a környezetváltozás mindannyiunk számára szükséges, az őszi szomorkodás alatt vagy után érzékeny Skorpióknak pedig egyszerűen szükségük van rá. A boldogságot akár apró, nem tervezett vásárlásokban is megtalálhatjátok, de ha a pénzügyek engedik, itt az ideje, hogy némi pénzt tegyetek a malacperselybe. Szükséged van egy légzsákra.

Nyilas

A Nyilasoknak tanácsos elkerülniük az üzleti életben a leállást. Különösen fontos, hogy ezt a hét elején tegyék, mert most nagyon erősen változik a pénzügyek védőszentjének, a Merkúrnak az energiája. Ebben az időszakban a víz nem folyik majd a fekvő kő alatt, és a Nyilasoknak erőfeszítéseket kell tenniük a siker érdekében. Szerencsére az Univerzum általában a javukra válik, és az önmagukba vetett hitük segít nekik abban, hogy megerősítsék a költségvetésüket, és sikeresebbek legyenek.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Bak

A negatív érzelmek negatívan befolyásolhatják a Bakok anyagi helyzetét, akár a szegénység energetikai programjának elindításáig. E jegy képviselőinek át kell gondolniuk a pénzhez való hozzáállásukat, különösen, ha az nem a zsebükben lapul. Nagy figyelmet kell fordítani a kiadási tételekre. Ha valami nem vezet sehova, és lehúzza a Bakokat, akkor rendezniük kell, méghozzá hamarosan.

Vízöntő

A Vízöntők szeptember 18-24. között valószínűleg változtatni akarnak a környezetükön, amihez némi anyagi befektetésre lesz szükségük. Most kezdődik a viszonylagos nyugalom időszaka, és még ha néhány meglepetés további kiadásokat is igényel majd a Vízöntőktől, végül minden a javukra fog alakulni. Megpróbálhatjátok megerősíteni a pozíciótokat az üzleti életben és a munkahelyeteken. Egy kis félretett pénzösszeg a jövőre nézve nem árt.

Halak

A csillagok és a bolygók azt tanácsolják a Halaknak, hogy minél hamarabb búcsút mondjanak az adósságoknak. Jobb, ha nem teszel hangzatos ígéreteket senkinek, valamint megvalósítható és megoldható feladatokat tűzöl ki magad elé, ne állj meg az elért eredményeknél. Sok Halak céljai ebben a hét napban kezdenek valósággá válni, hacsak ezek az emberek nem kezdenek el visszabámulni. Szeptember 20-án ne engedj a kísértésnek és a lustaságnak.

X