Kos

A Kosnak szüksége lenne némi bátorságra a pénzügyek kezelésében. Olyan vásárlás tűnhet fel a láthatáron, amire nem számítottatok, de hosszú távon nagyon hasznos lenne számotokra. Egyes pénzügyi ügyek a szerelmi szférán múlnak majd. Szükség lehet arra, hogy a költségvetés egy részét kellemes dolgokra költsétek, és nemcsak a szeretteiteknek szánt ajándékokról, hanem a saját érdekeitekről is szó lehet.

Bika

A Bikák szeptember 4-től 10-ig megváltoztathatják a környezetüket, ami bizonyos kiadásokat igényel. A 4-től kezdődik a nyugalom időszaka, és még ha néhány meglepetés miatt a Bikáknak költeniük is kell, végül minden a javukra válik. Most meg kell erősíteni a pozíciódat az üzleti életben és a munkahelyeden, különben késedelembe kerülhet a költségvetés feltöltése. Egy kis félretett pénzösszeg nem árt.

Ikrek

Váratlan bevétel jelenhet meg a láthatáron az Ikrek számára. Ez lehet egy hobbiból származó hirtelen nyereség, egy pénzutalás, fizetésemelés vagy prémium. A pénzügyi forrásokat ajánlott befektetni a szakmai fejlődésbe vagy a mindennapi életbe, bármennyire is banálisan hangzik. Az Ikrek számára most fontos, hogy magabiztosan vágjanak neki az ősznek, és lépjenek egy új szakaszba, és semmi sem erősíti jobban az önbecsülésüket és az önmagukba vetett hitüket, mint a látókörük tágítása.

Rák

Pénzügyek veszik át a Rákok irányítását az ősz első teljes hetében. Képesek lesznek megszabadulni azoktól a dolgoktól, amelyek a meggazdagodás útjában állnak – például a rossz szokásoktól, például a lustaságtól, vagy olyan plusz kiadásoktól, amelyek nélkül is könnyedén meg tudnának birkózni. A ház általános takarítása rendbe teszi a költségvetést. A jövőre vonatkozó bevásárlólista készítése hasznos lesz. Ez az ideális időszak arra, hogy új munkát keress.

Oroszlán

A negatív érzelmek negatívan befolyásolhatják az Oroszlánok pénzügyi helyzetét – akár a szegénység energetikai programját is kiválthatják. A jegy szülötteinek át kell gondolniuk a pénzhez való hozzáállásukat, különösen, ha az nem a zsebükben lapul. Nagy figyelmet kell fordítani a kiadási tételekre. Valami nem megy sehova, talán hiába, és ez az Oroszlánokat a pénzügyi szakadékba rántja.

Szűz

Ennek a jegynek a képviselőinek azt tanácsolják , hogy időben pihenjen. Sok Szűz egyszerűen megfeledkezik a pihenésről, és lehetetlent követel magától, hogy megvalósítsa ambícióit és több pénzt keressen. A pénzszférát nem szabad abszolút prioritásként kezelni, feláldozva a jólétet. A Szűznek nem csak a bevásárlólistákról kell megfeledkeznie, hanem saját szükségleteiről, kellemes apróságokról és egyszerű örömökről is.

Mérleg

A Mérlegnek azt tanácsolják, hogy kerülje a leállást az üzleti életben. Különösen most, amikor ennek a csillagjegynek a védőszentje, a Vénusz energiája megváltozik. Ebben az időszakban a víz nem fog a fekvő kő alatt folyni, és a Mérlegnek erőfeszítéseket kell tennie a siker érdekében. Szerencsére az Univerzum az ő útjukat fogja járni, és a Mérlegek önmagukba vetett hite és erejük segít nekik abban, hogy biztonságban kijussanak a helyzetből, sőt, még a költségvetést is megerősítik.

Skorpió

A pénzügyi és üzleti szférában tevékenykedő Skorpiókat egy véletlen konfliktus vagy negatív érzelem kizökkentheti a helyes útból. Jobb, ha a szívük helyett inkább az ész vezérli őket, különösen olyan ügyekben, ahol nagy pénzösszegek, fontos üzletek vagy hosszú távú szerződések forognak kockán. A hónap közepén a Nap hatására a Skorpióknak az önmegvalósításra kell fogadniuk. Nem kell félnetek attól, hogy a figyelem középpontjába kerültök.

Nyilasok

A csillagok azt tanácsolják a Nyilasoknak, hogy mindenekelőtt az adósságoknak mondjanak búcsút. Jobb, ha nem tesztek hangzatos ígéreteket senkinek. Elérhető és megoldható feladatokat kell kitűzni, és nem szabad megállni az elért eredményeknél, lassan, de magabiztosan kell haladnod előre. Sok Nyilas célja valósul meg szeptember elején, ha nem engednek a kísértésnek.

Bak

A Bakoknak tanácsos előre felkészülniük a kiadásokra. Ha elszalasztjátok a pillanatot, ne tegyétek le a kezeteket: ebben az esetben a pénzügyekkel kapcsolatos ügyletek is sikeresek lehetnek, de jobb, ha nem cselekszetek spontán, nem vesztek fel kölcsönt, nem kockáztattok. A jel képviselőinek fel kell iratkozniuk kedvenc márkáikra és márkáikra a közösségi hálózatokban, követniük kell az akciókat, kedvezményeket és eladásokat, és ellenőrizniük kell az internetes véleményeket.

Vízöntő

Ahhoz, hogy az ősz jól induljon, az asztrológusok azt tanácsolják a Vízöntőknek, hogy először rendezzék a legtöbb problémájukat. Valószínű, hogy ezeknek az embereknek vannak olyan megoldatlan problémáik, amelyek a múltból nyúlnak vissza, és felszínre hozhatják magukat. Jobb, ha lehetőleg törlesztitek a hiteleket és az adósságokat, ha vannak. Ha az ősz elején a lehetőségeitekhez mérten éltek, az segíteni fog abban, hogy szeptember végén és október elején eredményesen, bár nem gyorsan induljatok el.

Halak

A Halaknak fontos, hogy minél előbb megtervezzék a bevételeiket és a kiadásaikat. Érdemes alkalmazkodni ahhoz, hogy a dolgok nem fognak százszázalékosan a tervek szerint alakulni, és ez az élet normális menete. A bolygók eredményes költekezést és munkát hozhatnak, különösen a Vénusz, amely 4-én retrográdba lép: jobb, ha elfoglaljátok magatokat, és nem bújtok ki a felelősség alól.

X