Pénzügyi horoszkóp a december 20. és 26. közötti hétre

Kos

A Kosok hasznát veszik a veleszületett bátorságuknak. A pénzügyek elidegenítésekor fontos, hogy pontosan tudjuk, miért és hová kerülnek. Lehet, hogy olyan vásárlás van a láthatáron, amit nem terveztek, de ami a jövőben nagyon hasznos lenne számukra. Pénzügyeik egy része a hozzájuk közel álló emberektől, pontosabban az ő tanácsaiktól függ, amelyeket az asztrológusok azt tanácsolják, hogy fogadjanak meg. Az év a végéhez közeledik, így van egy fontos teendőjük – fontos dolgokat kell időben befejezni.

Bika

A Bika emberek ezen a héten kipróbálhatnak egy gyors pénzkeresési rituálét. Lehetséges, hogy a segítségével ezek az emberek képesek lesznek növelni a jövedelmüket, vagy pénzt kapnak az adósuktól. A Bika jegyűeknek jobb, ha a 20. és 26. közötti időszakban nem változtatnak a környezetükön, mert ez némi kiadást igényel. Nem szabad megvárni a nyugalmi időszak kezdetét. Másrészt, ha néhány Bika embernek pénzügyi meglepetésekkel kell szembenéznie, a dolgok a javukra fognak alakulni. Az asztrológusok azt tanácsolják az e jegyhez tartozó embereknek, hogy tegyenek félre egy kis pénzt a jövőre.

Ezt már olvastad?
Szerdai Horoszkóp, Szeptember 28., Izzani fog a levegő körülötted, te leszel a középpontban

Ikrek

Az Ikrekre jövedelemnövekedés várhat, mivel 20-án és 21-én az Ursida maximális áramlása lesz – nagyon erős és előnyös a bioszférájuk számára. Lehet szó egy hirtelen előléptetésről, egy nagy összegű megrendelésről vagy egy bónuszról. Célszerű befektetni a szakmai fejlődésbe vagy az új ismeretekbe. Vehetsz valami fontosat az otthonodba, de jobb, ha nem költesz pénzt csecsebecsékre. A hét végén jobb, ha a reggeli rituálékat használjuk a siker és a szerencse érdekében. Ezek segítenek az Ikreknek, hogy az első óráktól kezdve a lehető legtermékenyebbek legyenek, és kevésbé legyenek fáradtak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek