Kos

A Kosok számára a bajok éppen a hét közepén kezdődhetnek, amikor a Merkúr jótékony hatását egy negatív hatás váltja fel. A belső egyensúly megtartása a hét második felében segít a Kosnak abban, hogy pozitívan tudjon gondolkodni és örüljön az apró dolgoknak. A baráti és családi támogatás ebben az időszakban is segít abban, hogy megnyugodj és optimistán tekints a pénzügyi nehézségekre. Az asztrológusok határozottan azt tanácsolják a Kosnak, hogy a munkában legyen egy kicsit koncentráltabb és felelősségteljesebb.

Bika

A hét fontos, kedvező lesz, de az erő katasztrofálisan hiányozhat. Az asztrológusok légzőgyakorlatokat ajánlanak a jobb energia és erő érdekében. Most van itt az ideje, hogy a Bika teljes erővel megmutassa kreatív oldalát. Lesz idő a fontos feladatok elvégzésére, és új pénz- és karrierlehetőségek is vannak a láthatáron. A Bika embereknek kiélezett meggyőzőképességük is lehet, ami lehetővé teszi számukra, hogy bátran tárgyaljanak. A bolygók segíteni fogják a munkád sikerét, különösen akkor, ha szokatlan megközelítésre van szükség.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek

Az Ikrek embereknek általában nagyon erős a hatodik érzékük. Ezen a héten érezhetően gyengülni fog. Az intuíció rendkívül fontos lesz, mivel az ebben a jegyben élőknek dilemmákkal kell szembenézniük. A csillagok kiváló feltételeket készítettek elő az otthonról dolgozó Ikrek számára. Az otthon légköre nagyon kreatív és kellemes lesz. Itt az ideje az önmegvalósításnak a pénznyereséget ígérő területeken. Szintén hasznos lesz minden jótékonysági akció, a kollégák, rokonok segítése. Ez örömet és szerencsét hoz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X