Kos

Az asztrológusok azt tanácsolják a Kosoknak, hogy bánjanak óvatosabban a pénzzel, megtakarításra és stratégiai tervezésre ösztönzik őket. Az érzelmi vásárlás és a meggondolatlan költekezés nagyobb bajhoz vezethet – ha nem is most, de később. A munkafolyamatban is előfordulhat, hogy a Kosok hirtelen olyan furcsa fáradtságot éreznek, amit korábban nem éreztek. A speciális relaxációs mantrák segítenek abban, hogy minden napot megfelelően fejezzünk be, pihentetve a testet és a lelket. Fontos, hogy most ne feledjük, hogy a munkahelyi problémáknak a munkahelyen kell maradniuk, különben a pénzügyi nehézségeket családi problémák egészítik ki.

Bika

A Bikáknak több energiára, erőre és egészségre lesz szükségük ahhoz, hogy sikeresen elkezdjenek és befejezzenek fontos ügyeket a pénzügyek a munka területén. A Qigong technikák nagyon hasznosak lesznek, mivel megadják a szükséges lendületet és fizikai energiát az akadályok leküzdéséhez. A Kosok 22-től 28-ig a nehéz helyzeteknek és dilemmák veszélyének lesznek kitéve. Az egyszerű logika segít megtalálni a megoldást: az asztrológusok azt tanácsolják, hogy a problémákat különböző nézőpontokból vizsgáljuk meg, hogy megtaláljuk a legjobb kiutat a pénzügyi vagy munkahelyi válságból. A kemény munka és a felelősségtudat a siker garanciája.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Az augusztus végi Ikrek embereknek mindenképpen szem előtt kell tartaniuk a siker energetikai törvényeit. Segítségükkel az e jegyhez tartozó emberek sokkal hatékonyabban képesek lesznek pénzt vonzani. Az előttünk álló hét meglehetősen kétértelmű lesz e jegy számára: a retrográd Uránusz pénzproblémákhoz vezethet, az Oroszlánban járó Vénusz pedig továbbra is megfosztja az Ikreket a fizikai erőtől. Az üzleti utazások és a túlhajszoltság még nem jó ötlet. Az üzleti sikerhez harmonikus belső állapotra van szükség, hogy minden a helyén maradjon.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X