Kos

Az indokolatlan kockázatok hibákhoz és félreértésekhez vezethetnek az üzleti és pénzügyi szektorban, ezért tanácsos megőrizni a hidegvérünket és követni a józan észt. Ahhoz, hogy új bevételi forrásokat találjanak, a Kosoknak meg kell próbálniuk megtisztítani energiájukat a negativitástól. Ez segít megszabadulni a visszaesésektől és javítja a termelékenységet. Az anyagi siker valószínűsége meglehetősen nagy, de az asztrológusok mégis óvatosságra intenek. Jobb, ha most nem hallgatsz ismeretlen emberek tanácsára, mert csalók karmai közé kerülhetsz, vagy rágalmazás áldozatává válhatsz.

Bika

A Bikáknak el kell kezdeniük a harcot a káros attitűdök és babonák ellen, hogy megőrizzék jelenlegi pozíciójukat, növeljék bevételeiket, emeléseket és bónuszokat kapjanak. A hét kedvező a pénzügyletekhez, különösen a szeretteink megsegítéséhez kapcsolódó ügyletekhez. A szombat a hét legkedvezőbb napja, amelyet a Merkúr és a Jupiter aspektusainak pozitív hatása jellemez. A hétvégi energiabomba segít új lehetőségeket találni. A sikeres Bika emberek legfontosabb tulajdonsága most a vidámság. Ezzel számos pénzprobléma megoldható.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Ikrek

Az asztrológusok azt javasolják, hogy az Ikrek ne szalasszák el a lehetőségeket, mert a sors nem biztos, hogy kétszer adja meg őket. Ez az az időszak, amikor a jegy szülöttei rájöhetnek, hogy rossz irányba mozdultak el. Ha kiderül, hogy ez igaz, akkor sem kell aggódni miatta, hiszen fontos élettapasztalatokra mindenképpen szert tettek. Szeptember elején hasznos lesz bevásárolni. Ahhoz, hogy a megvásárolt tárgyak sokáig kitartsanak, használhatsz néhány hasznos varázsigét. A retrográd Uránusz arra ösztönzi ezeket az embereket, hogy elhamarkodott döntéseket hozzanak, ezért ne hagyják, hogy az érzelmeik eluralkodjanak rajtuk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X