Pénzügyi horoszkópok 2021 Április 21., szerdára

Kos

Nincs esély arra, hogy az elsődleges munkádon vagy vállalkozásodon kívül bármilyen más forrásból plusz pénzt keress. Ráadásul nem is lesz kedved extra erőfeszítéseket tenni, hiszen csak kikapcsolódni szeretnél.

Bika

A csillagok úgy érzik, hogy elégedett maradsz azzal, amit keresel, ami egyben lelki békét is ad neked. Ha túl sok erőfeszítést vagy időt fektetsz bármi másba, az valószínűleg nem válik hasznodra.

Ikrek

A csillagok azt jósolják, hogy ma több időt fogsz szentelni a pénzügyi helyzeted megerősítésére. Lehet, hogy kicsit komolyan veszed a pénzügyeket, de nem fogod tudni megtalálni a módját annak, hogy növeld a jövedelmedet.

Rák

Ma nagylelkű hangulatban leszel, és szeretnél ajándékot adni egy régi barátodnak vagy egy szeretett személynek. Bölcsen kell költened a pénzedet. Egyszóval ma az érzelmeidre leszel utalva.

Oroszlán

Az anyagi előnyök csak időleges örömet adnak neked. Ehelyett jó lesz, ha pénzt fektetsz a spirituális fejlődésbe, meditációs órákra vagy valami olyan dologra, ami segít elnyerni a lelki békét.

Szűz

Ha a költségvetésed megengedi, megveszed amit szeretnél- vagy megvárod, amíg anyagi helyzeted javul. Senki sem fog tudni arra provokálni, hogy minden logika nélkül költs pénzt.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Mérleg

A csillagok azt tanácsoljáa, hogy tarts fenn jó kapcsolatot más szervezetek feletteseivel. A hatósági emberek valóban nagyon segítőkészek lehetnek abban, hogy találjanak neked néhány jó lehetőséget, hogy több pénzt keress.

Skorpió

Ma már pontos elképzelésed lesz arról, hogy mennyit akarsz és mennyit tudsz elengedni. Ez a hozzáállás segít majd abban, hogy a dolgok a te javadra forduljanak. Egyszóval a mai nap jót tesz a tárgyalásoknak.

Nyilas

Ma nem valószínű, hogy anyagilag jól jársz, jósolják a csillagok. Jó híreket vársz a pénzügyekkel kapcsolatban, de valószínűleg nagyot fogsz csalódni.

Bak

Pénzügyi téren ma nem állnak túl kedvezően a csillagok a számodra. A jövedelmed valószínűleg nem fog fellendülni. Ez egy jó nap arra, hogy bővítsd a kapcsolati bázisodat, mivel ezek a jövőben jól jöhetnek.

Vízöntő

A csillagok azt jósolják, hogy az univerzum a te javadra áll ma, ha valamilyen szervezetnek készülsz szolgáltatásokat nyújtani. Lehet, hogy jól megfizetik a szolgáltatásaidat. Miközben árajánlatot teszel, győződj meg róla, hogy nem fogsz alulmaradni.

Halak

Ha a tőzsdén kereskedsz, ma nyerni fogsz. A múltbeli befektetéseid szép osztalékot hoznak. Emellett jól fogod használni az istenadta adottságaidat, hogy több pénzt keress.

Talán ezek is érdekelhetnek